Publicitat
Gironès · 15 de Juny de 2012. 14:05h.

Celrà declara 'non grata' la família reial

És la primera població catalana que rebutja tots els membres de la monarquia

Celrà declara 'non grata' la família reial

Imatge de la família reial

L'Ajuntament de Celrà ha declarat persones non grates tots els membres de la casa reial espanyola, segons informa llibertat.cat. El municipi gironí governat per la CUP és la quarta població catalana que rebutja la monarquia -després de Berga, Ripoll i Santa Eulàlia de Riuprimer-. A diferència d'aquests pobles, Celrà no només declara 'non grat' el Rei, sinó que ho fa amb tots els membres de la casa reial.

La moció, presentada al ple de dimarts per la CUP i Icelrà, va ser aprovada amb els vots a favor d'aquests dos grups. A més de declarar no grates les persones de la família reial, insta la resta de municipis del Gironès a revocar qualsevol acord de ple que doni algun tipus de reconeixement o honors a la casa reial espanyola o als seus membres, així com a Francisco Franco.

A més, reprova qualsevol règim autoritari o monàrquic arreu del país i declarar que "com a societat democràtica que volem ser necessitem un sistema polític on totes les persones siguin iguals en drets i deures i sense privilegis". Això és "un Estat Català basat en la igualtat, la fraternitat i la llibertat".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#7 ramon, barcelona-c, 16/06/2012 - 14:59

Es per felicitar l'ajuntament gironí. Que serveixi per compensar aquesta tonteria de la Fundacion del Principe ..................de Girona. Quina submisió mes vergonyosa ,resulta feridora .

#6 Josep, Lleida, 16/06/2012 - 13:19

Celrà = pueblo super paleto y provinciano

#5 Antoni Serra, Sant Boi, 15/06/2012 - 23:35

Em sembla fastastic, endavant , pas a pas anirem cap a la independència peti qui peti

#4 Aquest rei no ens representa, Barcelona, 15/06/2012 - 18:40

Doncs jo trobo que són molt valents. I els admiro. M'agradaria que d'altres pobles i ciutats tinguessin la mateixa valentia que Celrà. Enhorabona.

#3 Oriol Pi Sobreuqes, La Celrà(españa), 15/06/2012 - 15:37

la famosa vila turística de Celrà, un poble super desenvolupat, on confullen cabres, ovelles vaques, rates i demés bestioles rars, el millor que podrien fer és declarar ells mateixos persones no grates a cap banda del planeta

#3.1 Gustau, Barcelona, 16/06/2012 - 06:59

Uno de los pueblos más feos y deslavazados de Cataluña: os invito a visitarlo para que os riáis un rato.