Publicitat
Barcelonès · 10 d'Agost de 2011. 10:31h.

Centre cultural o mesquita?

Anglada denuncia que l'ajuntament va "desallotjar un munt de musulmans" del local municipal

Centre cultural o mesquita?

Anglada, davant el local precintat de Sant Adrià de Besòs

El president de la ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha donat el seu suport a la seva regidora a Sant Adrià del Besòs, Menchu Martí, que va sofrir un "greu intent d'agressió" diumenge passat mentre fotografiava des de fora "la mesquita il·legal oberta a la ciutat com ja havien denunciat els veïns i la pròpia regidora en el ple de l'Ajuntament".

La regidora volia demostrar que un centre cultural del municipi està sent utilitzat sense permisos com a mesquita, tot i que "l'Ajuntament havia proclamat als mitjans de comunicació que mai havia existit malgrat que molts veïns ho havien denunciat des de feia dies pel malestar que havia suposat entre el veïnat".

Anglada, malgrat reconèixer la feina desenvolupada per Martí, li ha demanat que "una altra vegada no sigui tan valenta, perquè el primer de tot és la seguretat de les persones i dins d'una mesquita mai saps el que pots trobar, més tenint en compte els nombrosos informes policials i del CNI espanyol que afirmen que en les mesquites catalanes tenen un gran nombre de potencials terroristes islàmics".

El líder ultradretà ha declarat que "fonts de l'Ajuntament a Europa Press declaraven que malgrat reconèixer que havien desallotjat el local amb un munt de musulmans dins, no confirmen que el local s'usés com a oratori”.

Per últim, ha explicat que “els tres homes que van sortir a agredir la Menchu anaven descalços i algun amb túnica i amb un llibre negre a la mà que possiblement fos un Alcorà, també els que va desallotjar la policia. Tothom sap que quan hi ha cinquanta musulmans amb túnica i descalços dins d'un local el que estan fent no és precisament ganxet”.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#6 JJJ, Lleida, 11/08/2011 - 00:14

Al pasat congres, la Menchu Marti ja va demostrar la seva valua, i ara ja ens ha donat una lliço a tots, de lo ben parides que son les nostres dones CATALANES, amb uns collons de cavall. I de mentres els catalanistes a fumar haxis dels mojames flipant en la republica de CATALUNYISTAN

#5 fells, bcn, 10/08/2011 - 14:31

Veig que des de que PxC va posar denúncia contra la Vanguardia per dir-los "xenòfobs", aquest vocable surt bastant menys a les notícies sobre la PxC. Això de "ultredretans", com que no és delicte ser-ho, ha substituit, poc a poc, l'anterior.

#5.1 JJJ, Lleida, 11/08/2011 - 00:05

Fells, ens diuen ultradretans perque una esquerra sense cap partit de dreta extrema ja no te rao de ser.Aquest digital es progresista, i per aixó, si no tens adversaris que justifiquin la teva deria, cal inventar-sels. La PxC no es NI de dretes NI d'esquerres. Es un partit IDENTITARI filibuster

#5.2 JJJ, Lleida, 11/08/2011 - 00:10

Per aquesta regla de tres, els socialistes andalusos son tots una colla de pederastes, ja que al poble d'Estepona, hi ha dos comdemnarts per aquest terrible delicte, i els del e-noticies no diuen el patriti pederasta socialista d'andalusia, o l'esglesia pederasta catolica. PxC, Ni dreta NI desquerra

#2 Ala-guait, Perduda, 10/08/2011 - 12:07

A els dels Ajuntaments que malgrat cobren 87.000 o 100.000 e al any nets i pelats sembla ser que no els hi donen subvencions per comprarse audifons o ulleres o clases de fonetica. Mai veuen. senten ni saben dir les coses x el seu nom.
X mesquites i xorrades sempre hi han .
X tanca Hospitals si

#1 joan tomas, manresa, 10/08/2011 - 11:48

anglada ets gran! estic impacient per saber el nom en el cual et presenatras a les eleccions del 20N tinc ganes de votarte a territori espanyol, ets l'unic que pot acabar amb aquesta situacio, ja que si fos per psoe i pp encara en volen mes.

#1.1 Gerard Dalmau, REUS, 10/08/2011 - 16:39

si es presenta a les nacionals ja pot contar amb el meu vot.