Publicitat
Illes Balears · 9 de Desembre de 2013. 09:57h.

Citen un diputat del PP a un acte de conciliació amb els docents

Per escriure una carta amenaçant amb "conèixer amb noms i cognoms" als que participessin a la vaga

Citen un diputat del PP a un acte de conciliació amb els docents

El diputat del PP, Antoni Camps

El jutjat de primera instància i instrucció número 2 de Ciutadella de Menorca ha citat el proper dimecres, 11 de desembre, el diputat del PP, Antoni Camps, i als representants del col·lectiu de docents de l'IES Joan Ramis i Ramis que el van denunciar, a un acte de conciliació previ a la continuació de les diligències.

La denúncia va ser presentada arran de la carta que el diputat va publicar en diversos diaris de Balears el passat 15 de setembre, just el dia abans del començament de la vaga indefinida de docents que va paralitzar l'Educació illenca durant setmanes.

En aquella carta, el diputat difamava el col·lectiu docent i amenaçava amb "conèixer amb noms i cognoms" als que participessin a la vaga, expressió que va ser interpretada com una amenaça d'elaboració de "llistes negres".

En la demanda presentada pels representants legals dels denunciants , se sol·licita al diputat Antoni Camps que reconegui ser l'autor de la carta publicada, i declari si confirma o retira les afirmacions que feia.

Per pagar les despeses del procés judicial posat en marxa, els docents van realitzar una campanya de micromecenatge a través de la plataforma totsuma.cat. L'objectiu era sumar 3.500 euros en vint dies, però en finalitzar la primera setmana ja s'havia superat la xifra sol·licitada.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Antoni, Mahón (Menorca), 09/12/2013 - 13:46

Cosme. Mucho mejor pasear la bandera Borbónica como dices tu de una manera despectiva, desdeñosa y soberbia que las esteladas que habitualmente paseáis vosotros.

#2.1 jorpuro, Albinyana, 09/12/2013 - 14:10

Antoni: Només Mahón?

#1 Cosme, Ciutadella, 09/12/2013 - 12:51

Aquest fantasma és el que el propassat 12 d'octubre es va passejar per Maó amb una bandera borbònica penjada com una capa. Un menorquí que exerceix l'autoodi. Un miserable.