Publicitat
Baix Empordà · 26 de Gener de 2012. 20:19h.

CiU aprova la mesquita de Torroella

Amb el suport del PP i L'EST, els seus socis al tripartit municipal

CiU aprova la mesquita de Torroella

Jordi Cordón, alcalde de Torroella

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí -governat per un tripartit format per CiU, PP i L'EST- ha acceptat la construcció d’una mesquita a la zona industrial del municipi.

L’actual alcalde, Jordi Cordón, va retirar la llicència que l’anterior govern d’ERC havia donat cinc dies abans de les eleccions per a la construcció de la mesquita, al·legant que trencava "l'harmonia urbanística", però finalment ha decidit concedir els permisos després d'alguns canvis al projecte.

D'aquesta manera, s'han tret uns quants arcs i la ornamentació daurada de la façana prevista en un principi i es conserva l'estètica àrab, amb minaret inclòs. Està previst que les 430 places d’aforament siguin utilitzades també pel col·lectiu musulmà de les poblacions veïnes.

El líder de PxC, Josep Anglada, ha dit que "és una vergonya la imposició del centre islàmic que durà la pèrdua de la identitat del poble de Torroella de Montgrí. És quan m’assabento d’aquestes coses que em pregunto on carai és Duran i Lleida, que durant la campanya va parlar tant d’immigració i ara ha desaparegut. Deu estar hivernant".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#10 angel, cardedeu, 27/01/2012 - 23:45

mireu-vos lo que cobren els amants de mesquites. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded

#9 angel, posarè Tòkio., 27/01/2012 - 23:43

Duran y Lerida no es catòlic, Arturo Mas no es català, ...........

#8 Lluís, Tortosa, 27/01/2012 - 17:21

Bé, CiU ja fa temps que s'ha jugat el meu vot. Això ha de ser cosa més de CDC que d''UDC. Adéu, regionalistes.

#7 Miquelot lo Lladre, Barcelona, 27/01/2012 - 11:58

Pels qui no els agradi aquesta noticia i no hagin votat a Plataforma per Catalunya a les darreres eleccions només tinc una cosa a dir: FOTEU-VOS.

#6 Daserrout, BCM, 27/01/2012 - 11:51

Em sembla un greu error. La islamització de Cat. és imparable, gràcies al bonisme de la nostra classe política. Aviat haurem de cridar als americans per què els fotin fora.