Barcelonès · 10 d'Abril de 2014. 17:55h.

CiU, contra Mercadona a Badalona

El grup municipal exigeix l’aturada de les obres d’un nou centre “perquè no s’ajusten al projecte aprovat”

CiU, contra Mercadona a Badalona

Una imatge de les obres que està fent Mercadona a Badalona

CiU de Badalona ha exigit que s’aturin les obres que l’empresa Mercadona està fent al barri de Canyadó “perquè no s’ajusten al projecte aprovat” pel ple municipal de l’Ajuntament governat per Xavier García Albiol (PP).

Des de la federació nacionalista afirmen que aquesta demanda “fa setmanes” que la coneix l’Àrea d’Urbanisme, han denunciat que el govern municipal “no ha actuat per aturar els treballs” i han advertint que “si cal anirà als tribunals per a garantir que les obres s’ajustin al projecte aprovat i l’equipament inclogui els dos accessos i les dues plantes d’aparcament previstes, i que no s’estan fent”, han apuntat.

El president del grup municipal de Convergència i Unió a l’Ajuntament de Badalona, Ferran Falcó, ha lamentat que “davant aquestes evidències, el govern no ha actuat amb celeritat i transparència i els treballs continuen, quan ja s’hauria d’haver instat Mercadona a aturar-los”.
 
Falcó ha assegurat que “hi ha indicis més que suficients que fan pensar que la voluntat de Mercadona és no complir el pla de mobilitat ni part del projecte” que al seu dia es va presentar. El líder de CiU a Badalona ha manifestat que “ara amb perplexitat observem que, sota la complicitat i l’actitud com a mínim permissiva de l’autoritat municipal, s’està fent efectiu un projecte amb una sola via d’entrada i sortida de vehicles de la botiga, pel carrer de Jaume Ribó, ja prou estret, cosa que perjudicarà activitats i veïnat”.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#4 marta , badalona, 30/04/2014 - 00:30

Ojalá y crearan empleo, mi hermana trabaja en Mercadona y con los mismos empleados a jornada completa cubren todos los supers que abren, y contratan a jóvenes empleados con salarios precarios trabajando los peores turnos y si os fijais solo aquellos dias más representativos después los echan.

#3 Xavi, BCN, 11/04/2014 - 11:37

Es veu que no han passat per caixa!!!!

#3.1 El mico de l'anís, Badalona, 12/04/2014 - 14:58

Més aviat han passat per la caixa del PP.

#2 Pere Pagès, CATALONIA IS MOOLT DIFERENT, OI?, 11/04/2014 - 08:38

SI FUESE BONPREU... LE PONEN HASTA UNA ALFOMBRA ROJA, ESTOS CONVERGENTES....

#2.1 Jordi, Barcelona, 11/04/2014 - 14:39

De fet fa poc han obert un Malpreu a Badalona i aposto que CiU no ha dit res. CiU ens vol forçar a comprar en botiguetes d'ultramarins i queviures o als supermercats pijos dels seus amics.

#1 egarense, Terrassa, 10/04/2014 - 19:11

Son capaces de parar una obra donde ese van a crear puestos de trabajo ,pero no pusieron el grito en el cielo y no han movido ni un dedo por las presuntas irregularidades que se d?n en la mezquita de Terrassa
Igual les molesta la creacion de empleo