Barcelonès · 14 de Gener de 2011. 20:45h.

CiU creu que "cada cop hi ha més veus que qüestionen l'alcaldessa"

Per a Borràs, "no existeix un respecte institucional entre els integrants del govern municipal"

CiU creu que "cada cop hi ha més veus que qüestionen l'alcaldessa"

L'alcaldessa Núria Marín, a la Festa de la Rosa del 2007

La portaveu de CiU a l’Hospitalet, Meritxell Borràs, ha fet declaracions sobre la celebració d’eleccions primàries al partit socialista. Segons Borràs, "el sol fet que es demani la celebració de primàries indica que fins i tot dins del mateix partit hi ha gent disconforme amb la manera com s’està governant la ciutat" i ha afegit que "cada vegada hi ha més veus que qüestionen la figura de l’actual alcaldessa de l’Hospitalet".

Tanmateix, Borràs considera que aquest fet demostra, igual que en el cas de Barcelona, "que no existeix un respecte institucional entre els propis integrants del govern" i entén que "s’ha materialitzat un malestar que ja fa temps que existeix i que perdurarà". Igual que el seu homòleg a Barcelona, en Xavier Trias, Borràs també creu que "és un espectacle fora de lloc".

Borràs ha lamentat que, una vegada més, "es desviï l’atenció dels ciutadans" i ha recordat que "cal centrar-se en la primera de les necessitats actuals: superar els moments difícils pels quals passem". Per això, ha lamentat que l’equip de govern de l’Hospitalet "estigui més interessat en l’adquisició de noves cadires que en ajudar als ciutadans a arribar a final de mes".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 Paco Llons, L\'H, 17/01/2011 - 18:30

Doncs si ens ha de salvar la Meritxell, estem apanys!!! Ah! No, que ja té tancat un pacte amb en Del Rio, del PP, no és així, Meritxell??

#3 Raimón Domenech, l'Hospitalet, 17/01/2011 - 17:49

No es gens estrany el que succeeix al partit de l'alcaldessa. les ganivetades internes que sovint tenen i que no surten a domini públic, per fi ja son oficials. La propaganda i promoció publicitària que es fa amb recursos públics de l'actual Alcaldessa arriba a situacions còmiques i grotesques.

#2 Laia, L'H, 17/01/2011 - 11:49

Ja ho pots ben dir, a L'H no es fan bé les coses, els hi manca interès per les preocupacions de la gent. L'actual alcaldessa no agrada ni al seu partit, com pot agradar a la ciutat.
A L'H cal un canvi i aquest passa per CIU

#1 Anna, L'Hospitalet de Llobregat, 17/01/2011 - 09:30

Tens tota la raó Meritxell!!! Em sembla una falta de respecte vers els ciutadans aquest guirigall!!! Que no veuen que no és moment de perdre el temps???