Publicitat
Vallès Oriental · 26 de Juliol de 2011. 22:12h.

CiU defensa la tinent d'alcalde de Vallromanes

Turull justifica que s'hagi creat el càrrec i ampliat el pressupost perquè té una dedicació "de 24 hores"

El portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull, ha defensat la regidora del seu partit a l'Ajuntament de Vallromanes que ha passat a ser tinent d'alcalde, amb un sou de 28.000 euros anuals, després que s'hagi creat aquest càrrec com a conseqüència d'un pacte de govern.

Turull, preguntat sobre el cas de Vallromanes, ha afirmat que "no conec els detalls de l'acord de govern, el que sí conec és la capacitat i l'entrega de la Mariluz, que la conec perfectament perquè en campanya electoral vam anar a donar-li suport i per tant conec la seva entrega i la seva dedicació".

"Cada ajuntament ho fa d'una manera diferent i en aquest cas no conec el detall dels cartipassos", ha afegit abans de dir, sobre que s'hagi creat el càrrec de tinent d'alcalde i s'hagi hagut d'ampliar el pressupost que "sovint hi ha l'acord polític, i alguns cops els polítics fan unes funcions i tenen una dedicació que pot estalviar la contractació de càrrecs de confiança"

"Jo el que demano és que quan es faci la valoració es faci en el seu conjunt, jo sé d'algun ajuntament que hi ha hagut mitges dedicacions d'algun regidor però s'han eliminat càrrecs de confiança", ha explicat. Turull també ha dit que Mariluz Muñoz és "una persona que es dedica les 24 hores al dia els 7 dies de la setmana".

Mariluz Muñoz, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 27/07/2011 - 20:16

Desde luego solo //losmejores// pueden tener dedicación de 24 horas.
Los demás pobres mortales necesitamos hacer alguna otra cosa además de ¿trabajar? y en consecuencia no tenemos tan opíparos sueldos

#1 Marcos, Barcelona, 27/07/2011 - 07:58

Lo que tiene que hacer esta tia es cumplir la ley y poner la bandera de España en el balcón del Ayuntamiento como debe ser. Otra de la ley de la selva y encima le pagamos el sueldazo que tiene. Cuidado Señora en Vallromanas vivimos gentes que no nos gusta nada no ver la bandera española en el balcon

#1.1 ramón, vallromanes, 27/07/2011 - 11:59

En Vallromanes no volem banderes espanyoles ni d'altre tipus que no sigui la nostra,
Sobre l'augment de sou no hem vist protestes de cap tipus per part de l'oposició. Hi ha gat a l'aigua.