Publicitat
Vallès Occidental · 19 de Juliol de 2012. 15:45h.

CiU denuncia amenaces "de grups feixistes" a Sabadell

Suspenen la cantada d'havaneres de l'acte de clausura del curs polític

CiU denuncia amenaces "de grups feixistes" a Sabadell

Imatge dels actes vandàlics contra la seu de CiU de Sabadell el passat mes de juny

Convergència i Unió de Sabadell ha suspès l’acte de clausura del curs polític com a conseqüència de les amenaces aparegudes a la xarxa, per part "de grups antidemocràtics", amb l'objectiu de boicotejar la tradicional cantada d'havaneres, segons denuncia la federació.

Segons han informat els cossos de seguretat als responsables de Convergència i Unió, "grups feixistes i antidemocràtics" han convocat una concentració aquest dijous a les 19.30h "amb l'objectiu boicotejar" la cantada d’havaneres que CiU organitza des de fa anys amb motiu de la clausura del curs polític.

Davant d’aquestes noves amenaces, i atès que en els darrers mesos la seu de CDC ha sofert reiterats actes vandàlics, els màxims responsables de Convergència i Unió han decidit suspendre l'acte de tancament de curs polític donat "que es tracta d'un acte festiu en què hi participen militants i simpatitzants de totes les edats".

Convergència i Unió de Sabadell "condemna rotundament les actituds feixistes, antidemocràtiques i intolerants que darrerament s'estan produint a Sabadell i que no pretenen altre cosa que intimidar persones que no pensen de la mateixa manera".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 20/07/2012 - 06:01

Aixo poden fero els Aturats molt bé ja que ARTUR MAS I RAJOY Les sebes politicas Anti--socials els faran passa gana els fara deixa sense un euro JO Beix normal aixo hi no sera el unic local de C.I.U. I del P.P. Quels pogui passa algu la ravia es gran

#4.1 sergi, Barcelon, 20/07/2012 - 11:07

Tu aprèn a escriure és el que has de fer.

#3 Cartanya, bcn, 19/07/2012 - 18:23

Es que no nia prou policia per garantir un acta a Sabadell?, ha, es veritat, allà mana el sociata Bustos, que deu dir que no te prous efectius per protegir-los. Os imagineu un acta al inrevés, en Bustos àuria demanat reforços, al mateix Fernandez Diaz.

#2 pepe, BVN, 19/07/2012 - 17:16

LA PXC A SABADELL JA SURT DE LA COVA?

#1 Ramon, tot cantant a la CiUtat de la Havana, 19/07/2012 - 16:18

Els dius que, si us plau, si no és molt demanar, ens tornin la pasta que fa 32 anys que se n'apropien... i et contesten amb la ranxera, perdó, rectifico, l'havanera aquella tan famosa de "no m'amenaCiUs, no m'amenaCiUs".