Publicitat
Alt Empordà · 12 de Febrer de 2013. 15:55h.

CiU denuncia l'estat de l'N-260 a Portbou

El diputat Jordi Xuclà lamenta que el PP mantingui una connexió transfronterera com una "comarcal de segona"

CiU denuncia l'estat de l'N-260 a Portbou

Una imatge de la carretera

El diputat de CiU per Girona, Jordi Xuclà, ha lamentat que el PP no hagi donat suport a la seva proposició no de llei a la comissió de Foment per millorar l'estat de l'N-260 entre Portbou i França.

Segons l'electe nacionalista, "l'Estat té com una carretera comarcal de segona una connexió transfronterera. Qui es cregui els mapes pot acabar en una ratera".

Xuclà ha remarcat que "el Govern (estatal) ha reduït successivament des de 2010 les partides pressupostàries destinades al condicionament de la N-260 entre Portbou i Cervera però no executa les partides proposades".

El diputat ha qualificat d'"inapropiades" i de "baixa qualitat" les condicions de la via, particularment de dos quilòmetres entre Portbou i la frontera, "amb moltes voltes i estreta".

Per al dirigent de la federació nacionalista, l'actitud de l'executiu de Mariano Rajoy és d'"inacció irritant". En aquest sentit ha recordat que l'actual estat de la via "provoca taps a la circulació, tal com va succeir en juliol, fet que va portar a una família francesa a abandonar el seu vehicle ja precipitar cap al mar, morint dos dels seus integrants".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat