Publicitat
Tarragonès · 30 de Novembre de 2010. 20:14h.

CiU es posa com a objectiu Tarragona i Reus

La federació obté els segons millors resultats des de 1980

CiU es posa com a objectiu Tarragona i Reus

CiU del Camp de Tarragona

Els presidents de les federacions de CDC i UDC a Tarragona, Quim Nin i Martí Barberà, encaren els propers mesos de cara a les municipals amb la il·lusió que els han donat uns resultats “espectaculars” al territori.

“Hem fet una campanya en clau positiva, fugint de les provocacions, i els ciutadans han respòs amb confiança. I aquesta confiança s’ ha traduït en vots”. Així es manifestava Quim Nin, president de la Federació de CDC a les comarques del Camp de Tarragona, davant les primeres anàlisi electorals. “Ciutats com Reus o Tarragona, amb uns resultats espectaculars, són la mostra que les persones al final saben el que volen, i el que no volen, com la crispació, la inestabilitat, i la poca seriositat”. Nin també ha lamentat però, que alguns "hagin plantejat la campanya en negatiu, buscant baralles entre els polítics, perquè això no és el que vol la ciutadania".

Per la seva banda, el president d’ UDC, Martí Barberà, ha manifestat que en només 4 pobles, CIU no ha estat la força més votada: Montmell, Conesa, Barberà de la Conca i Vespella de Gaià. “Aquests han estat els millors segons resultats des del 1980. Els millors van ser el 95 amb 127 mil vots a les nostres comarques, 6000 més que ara, i el 2010 hem fet 121 mil. Estem molt contents i això demostra que, efectivament, la gent volia un canvi”.

Quim Nin ha qualificat també aquesta onada convergent de "tsunami de centralitat" i no pas de "tsunami de la dreta, com s'ha dit des d'algunes formacions polítiques".

Nin també ha volgut destacar que Forès, tot i que és  el municipi més petit de la demarcació, és on CiU va celebrar el seu primer acte de campanya, la federació ha obtingut el 70% dels vots. "No hi ha cap altre municipi on tinguem un percentatge tan alt, i el PSC no hi ha tret cap vot",. El cap de campanya ha destacat els resultats obtinguts a la demarcació de Tarragona perquè "superen els de demarcacions tradicionalment més nacionalistes, com Lleida o Girona".

Els residents de ciu, han manifestat que aquest dimecres hi ha la primera reunió amb els presidents comarcals dels partits per començar la feina de cara a les municipals “demà comencen a treballar. No perdrem ni un sol dia. Les ciutats i els pobles del nostres país ho necessiten”. Per Nin, el fet de ser la força més votada en gairebé tots els municipis els fa preveure un "canvi de tendència" de cara a les eleccions municipals. A Tarragona i a Reus els resultats dels comicis al Parlament ens fan estar il·lusionats. A Reus perquè mai no hem governat la ciutat, i les xifres del diumenge indiquen que alguna cosa ha canviat ja a la capital del Baix Camp, i a Tarragona, perquè la gent han votat ciu en la figura de Victòria Forns, que aporta un aire fresc i renovat, i amb molta energia”.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat