Publicitat
Tarragonès · 31 de Juliol de 2010. 16:52h.

CiU fa una crida a "defensar la nostra pàtria"

"Miravet i Siurana esdevenen els darrers reductes de resistència guanyats per a la sobirania nacional"

CiU fa una crida a "defensar la nostra pàtria"

Els representants de CiU, a Miravet

Alcaldes, regidors, caps de llista i membres electes de les Terres de l’ Ebre i el Camp de Tarragona de  ciu han donat el seu suport a l’ Estatut aprovat pel Parlament i que va ser redactat en les seves bases a Miravet l’ any 2006. A la trobada també han participat, Josep Poblet així com els components de la llista a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.
 
Aquest dissabte el riu Ebre al seu pas per Miravet, ha estat el punt de trobada de més de dos-cents cinquanta representants locals de ciu arribats de tots els racons del territori; les Terres de l’ Ebre i el Camp de Tarragona.

Poblet ha llegit un manifest on ha defensat "la nostra llibertat per decidir, la defensa de la nostra pàtria, dels nostres pobles, viles i ciutats i l’estima per Catalunya, la nostra nació, l’estima per tots els catalans i catalanes, la nostra gent".

"Miravet i Siurana, esdevenen els darrers reductes de resistència guanyats per a la sobirania nacional. També lamenten que la sentència del TC "modifica i altera el contingut del text i, a la vegada, malmet el pacte existent que regula les relacions entre Catalunya i l’Estat espanyol des de fa trenta-dos anys".

"Fem una crida a tota la ciutadania de les Terres de l’Ebre i del Camp de Tarragona a expressar de forma permanent, cívica i democràtica la confiança en l’autogovern, proclamant com diu l’Estatut que som una nació, un sol poble i tenim dret a decidir".

Publicitat
Publicitat

13 Comentaris

Publicitat
#13 roban las ideas de otros porque no tienen suyas, bcn, 02/08/2010 - 14:07

el estatut fue obra del PSC, de Maragall, no de ERCque no lo quería ni en pintura ni lo votó, pero resulta que tras anularse un par de artículos sin importancia y no todo ahora resulta que el Estatut era de los soberanistes ja ja lladres lladres lladres

#12 ser de la UE, estar en la UE, bcn, 02/08/2010 - 14:04

para los que queiren salirse de Espanña, un país de la UE, pero para volver a entrar en la UE, porfa ver www.interreg-sudoe.org os despejará muchas dudas sobre el ser y el estar

#11 ostres tú, me quedo tranquilo con aquí el personal, bcn, 02/08/2010 - 14:01

Alcaldes, concejales, cabezas de lista y miembros electos de las Terres de l\'Ebre y el Camp de Tarragona de CiU... o sea perdedores y arribistas corruptos del 3% pero ni un solo soldado català... no tendréis independencia ni en 3014

#10 Visca el general Batet!!, bcn, 02/08/2010 - 13:59

Quién detuvo a Companys en 1934 tras declarara la Repúblcia Catalana? pues otro catalán, Batet, nacio en Tarragona, el mimo Batet que defendió la legaldid el 18 julio 1936, el mismo que fue fusilado por Franco. Me quedo con Batet, a Companys que le den

#9 Fins i tot els becaris, s'arrapen a la mamella, 02/08/2010 - 09:43

Assistim als darrers estertors de la claca sociata i "sus palmeros", patètics intents de seguir enganxats a la mamella per seguir xuclant quatre anyets més.
Doncs els catalans us direm ben aviat on us podeu anar...

Comença per M i acaba per A.