Publicitat
Selva · 20 de Setembre de 2013. 16:02h.

CiU i ERC trenquen a Vidreres

Els republicans deixen el govern municipal per manca "de transparència" de l'alcalde

CiU i ERC trenquen a Vidreres

Jordi Camps, alcalde de Vidreres (Foto: CDC)

ERC ha decidit sortir de l’equip de govern de Vidreres per "la manca de confiança en l’alcalde i la falta de transparència" amb l'alcalde, Jordi Camps, i ha deixat CiU en minoria.

Els republicans consideren que la situació era "insostenible" i és per això que havien fet un últimatum a CiU condicionat la seva permanència al govern a la dimissió de l'alcalde.

I és que demanaven "una mostra de transparència" arran de "la investigació que està portant a terme Antifrau sobre l'afer del subministrament de l'aigua a les urbanitzacions i la compatibilitat laboral de l'alcalde, a banda de la suposada alteració del registre municipal".

Per la seva banda, el grup municipal de CiU a Vidreres ha lamentat que ERC "trenqui l'acord subscrit les últimes eleccions i hagi decidit abandonar".

A més, sobre les acusacions a l'alcalde, justifiquen que el tema de l'aigua a les urbanitzacions "ja fa 20 anys que ha estat sobre la taula".

Pel que fa a la petició d'Antifrau d'informació sobre la presumpta incompatibilitat de Jordi Camps diuen que s'ha facilitat tot "el que donava resposta a les preguntes requerides i el secretari de l’ajuntament n’era coneixedor".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 xavier.Culleré, Lleida, 20/09/2013 - 16:51

Pel que sembla les desavinences entre CIU i ERC començen... i aixó que a la Generalitat han pactat no fer res més que marejar la perdiu amb la consulta. 0 lleis aprovades, 0 actuacions en contra la crisi. Això sí declaracions i més declaracions. Desenganyat amb aquest política Sectaria!