Publicitat
Terra Alta · 2 de Juny de 2011. 11:13h.

CiU i PP pacten a Gandesa

S'alternaran l'alcaldia, tot i que els populars només van obtenir un regidor

CiU i PP s'alternaran l'alcaldia de Gandesa durant els pròxims quatre anys, després del pacte a què han arribat ambdues formacions. La federació nacionalista presidirà els consells comarcals de la Terra Alta i el Baix Ebre la propera legislatura.

CiU va obtenir 5 regidors, i el PP un. Els dos primers anys l'alcalde serà el candidat de CiU, Carles Luz, i els dos següents l'única representant del PP al consistori, Anna Sicart.

Amb aquest acord, l'actual alcalde, Miquel Aubà (APG-FIC), que va guanyar les eleccions pel que fa al nombre de sufragis, encara que també va obtenir cinc regidors, passarà a l'oposició després de dotze anys en el govern.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#17 Angel, Gandesa, 10/06/2011 - 22:51

Diuen que el consell comarcal esta en numeros vermells, si la gent es aqui tant terraltina que es treguin part important del sou, que demostron que no es volen enriquir per la política.

#16 JA, Gandesa, 05/06/2011 - 22:44

Serà Sr. Carles !!!!!!
Pero el que no pot ser, es jugar amb una alcaldia per poder aconseguir el consell !!!
Realment l'alcadia de gandesa la necessitaven per poder tenir el consell que es del lloc on poden omplir les butxaques sense fer res!!

Pero em pot dir algú que es fa al consell??

#15 X, Barcelona, 04/06/2011 - 18:57

Em fan molta gracia alguns comentaris, no teniu respecte per res i per ningu, el Sr.Carlos segur que fa el millor per al poble, i vosaltres parleu de que no pots ser un pacte entre Ciu i PP, aixo es la Llei que hi ha, i si no estau conformes vos aguantau, perque lo contrari es una dictadura...

#14 Maria, Gandesa, 04/06/2011 - 18:47

FELICITATS A LA SRA. SICART, PERSONES HONRRADES COM TU ES LO QUE NECESSITAM ELS GANDESANS, I A LA GENT QUE CRITICA TANT, AIXO ES EL JOC DE LA DEMOCRACIA, LO QUE NO POT SER ES QUE QUAN EL PACTE SIGO D'UN COLOR NO PASSA RES, I QUAN HO SIGUI D'UN ALTRE TOTHOM A CRITICAR, SOU UNS INCHOERENTS, ANIMS!!!!

#13 Gandesà, CATALÀ, 04/06/2011 - 17:45

Soc de Dretes i del PP, i em considero tant o més Català que tots els que estan aqui comentant. Dir-li a un Català de Dretes i militant del PP, dir-li que no es Català es una falta de respecte. Sr. Luz, Sra. Sicart, teniu mes gent que i esta d'acord, que de que no i està. ANIMS HI HA TRIUMFAR !!!