Tarragonès · 19 de Maig de 2010. 14:18h.

CiU lamenta "la poca pluralitat" de Televisió de Cambrils

Denuncien que "el Sindicat de Periodistes no ha contrastat la informació"

CiU lamenta "la poca pluralitat" de Televisió de Cambrils

CiU critica la televisió de Cambrils

CiU a Cambrils ha emès un comunicat on vol diexar clar que "no dubtem, ni ho hem fet mai, de la professionalitat i dignitat del personal que treballa a la TDCamp. Des d’aquestes ratlles demanem disculpes si les postres paraules els han pogut ofendre".

Per altra banda, "ens reiterem en la denúncia sobre la poca pluralitat de la TDCamp, el nostre article criticava la línia editorial imposada pel tripartit". "En tot cas, aquests problemes no s’haurien produït amb l’aprovació d’un Reglament sobre els mitjans de comunicació locals, recordem que CiU va presentar una proposta de Reglament, es van fer dues reunions, i una vegada més l’alcalde no ha pres cap decisió al respecte", recorden.

"Lamentem que el Sindicat de Periodistes no hagi contrastat la informació, no ens hagi contactat en cap moment i tenim els nostres dubtes de que hagi llegit el “Parlem-ne”. Cal dir que aquest mateix article va ser publicat en un “Parlem-ne” d’una altra població del Baix Camp", conclou.


Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Terraxa, Terrassa, 20/05/2010 - 09:46

Totes aquestes TV locals subvencionades són sangoneres al servei d'egos municipals i periodistes llepaculs, amb càrrec a les nostres butxaques. PROU d'enxufar les seves fulanes i nebots. Que penquin de debò. Aquest país té massa polítics i periodistes

#2 Trill, Cambrils, 20/05/2010 - 09:18

Pels de l'e-noticies. Cambrils es troba al Baix Camp i no al Tarragonès.
De res

#1 Ramon, Barcelona, 19/05/2010 - 16:55

CiU no té remei. Va i protesta pel sectarisme de la televisió... DE CAMBRILS! Això és com si els jueus haguessin protestat pel mal funcionament d'una aixeta d'un camp d'extermini concret.