Publicitat
Osona · 24 de Gener de 2013. 17:12h.

CiU pacta amb Anglada

Duran va afirmar després de les municipals que "no tindrem pactes" amb PxC

CiU pacta amb Anglada

Vila d'Abadal, a l'esquerra, i Josep Anglada, en una imatge d'arxiu durant un ple

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vic (format per CiU i ERC) ha arribat a un acord amb el líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, per tirar endavant els pressupostos. Així, l'alcalde, Josep Maria Vila d'Abadal -que va encapçalar la llista de CiU- ha acceptat el suport d'Anglada malgrat Josep Antoni Duran i Lleida va assegurar que mai no pactarien amb PxC.

Duran, en efecte, assegurava l'endemà de les darreres municipals que "només hi ha una sola força amb la qual no tindrem pactes: Plataforma per Catalunya". "Sempre serem equidistants de PxC", afegia el líder d'Unió valorant els resultats electorals.

Ara, però, Vila d'Abadal -que malgrat que abandonat la disciplina d'UDC segueix governant per CiU- no ha rebutjat el suport d'Anglada per aprovar els pressupostos i acordar que 100.000 euros de la partida municipal es destinaran a més d’una trentena d'associacions i entitats locals.

El mateix líder de PxC ha admès que celebra el "canvi d'actitud" de l'equip de govern perquè ja han volgut arribar a una entesa amb la seva formació."Això beneficia la ciutat de Vic", ha comentat.

També ha considerat que "com partit responsable que som i amb possibilitats de governar el futur d’aquesta ciutat, érem conscients que no hagués estat bo per a la gent de Vic, ni per al dia a dia del funcionament de l’Ajuntament, ni per a la imatge pública, que el consistori no aprovés el pressupost”.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#10 JJJ, BCN, 24/01/2013 - 22:30

La PxC es un partit que acompleix la legalitat vigent, i amb escreix. Fer-li mobing fins i tot es denunciable, per alló de no discriminació per motius politics. Aneu amb compte amb el que dieu als de la PxC, que ja em apres la lliço d'anar a presentar denuncies per calumnies, hem apres a base de be.

#9 Kropotkin, Vic, 24/01/2013 - 21:31

Lo que distingue a los separatas catalanistas, sobre todo, es su seriedad. Lo que prometen lo cumplen... Jua, jua, jua,... Menudo futuro nos aguarda en manos de esta pandilla... Jua, jua, jua, ...

#8 xavi, barcelona, 24/01/2013 - 20:59

Segurament la ciutat de vic hi sortirà guanyant sempre que no hi hagin contraprestacions I favors cap a Plataforma.,

#8.1 Kropotkin, Vic, 24/01/2013 - 21:30

No, que va... Jua, jua, jua,...

#7 LOLA, BCN, 24/01/2013 - 20:34

Aquests immigrants espanyols inadaptats del pxc es queixen de lo mateix que fan ells: immigrar i imposar la seva llengua i cultura...

#6 Eloy, Bcn, 24/01/2013 - 19:31

Anglada eres muy grande