Publicitat
Vallès Occidental · 27 de Març de 2013. 12:21h.

CiU recorda que SI perd un regidor a Gallifa

La federació diu que la moció de censura a Gallifa "ve exclusivament motivada" per aquesta renúncia

CiU recorda que SI perd un regidor a Gallifa

L'alcalde de Gallifa, Jordi Fornas, en una imatge d'arxiu

CiU de Gallifa assegura que vol seguir "treballant" amb Solidaritat pel "progrés" del poble "pel progrés de Gallifa i la llibertat de Catalunya".

La federació nacionalista, mitjançant un comunicat, explica que la moció de censura presentada a l'alcalde, Jordi Fornas (SI), ve motivada "exclusivament" per "la renúncia a l'acta de regidor d'un membre de Solidaritat".

"Donat que Gallifa és un municipi amb sistema de llistes obertes (per ser menor de 250 habitants), la vacant d'una regidoria es cobreix amb el següent regidor més votat sense consideració de l'afiliació política", expliquen.

"D'aquesta manera, la composició del consistori passa de 3 regidors de SI i 2 de CIU a 3 regidors de CIU i 2 de SI, modificant l'equilibri de majories de forma matemàtica", afegeixen.

"Volem deixar clar que hem estat en tot moment al costat de la voluntat del ciutadans de Catalunya, tal com demostra la presentació al darrer Ple de la proposta d'adhesió a la Declaració de Sobirania del Parlament de Catalunya, i en tot moment hem coliderat el procés de transició nacional en l'àmbit local", afegeixen.

Amb aquesta postura volen desmarcar-se de les declaracions de l'alcalde Fornas, el qual ha dit que la postura de CiU és perquè "tinc la impressió que, no als de Gallifa, sinó als de Catalunya, no els ha agradat que hagi fet sobirania fiscal".

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#2 J. Roig, Barcelona, 27/03/2013 - 19:25

Algú esperava un comportament diferent dels unionistes?
CiU = Frau immens

#1 Josuè, Sant Fruitós de Bages, 27/03/2013 - 12:58

Però a SI prefereixen fer el "PUTSCH DE GALLIFA" mentre l'Uriel se'n va de viatge a Kosovo amb els diners del fons de rescat dels multats del #novullpagar

#1.1 Pep, Barcelona, 27/03/2013 - 17:18

Ruben ets patetic! PUTSCH DE GALLIFA?
Per favor que lamentable criticar aixo oi que va guanyar les eleccions Jordi Fornas??
Oi que ha estat el primer alcalde en desafiar ESPAÑÑA?
Un consell buscat una feina i ja que a CYU no et volen demana feina al Rius que estara encantat.

#1.2 Lo Roig, Barcelona, 28/03/2013 - 00:37

Per cert, si tens proves del que dius, ves a la fiscalia. Si els tens tant ben posats per fer aquesta afirmació entenc que els tens ben posats per donar la cara!