Publicitat
Tarragonès · 9 d'Abril de 2015. 20:02h.

CiU reparteix un àlbum de cromos a les escoles de Tarragona

El col·leccionable arriba a la Junta Electoral per si és propaganda encoberta

CiU reparteix un àlbum de cromos a les escoles de Tarragona

Abelló, amb l'àlbum

El partit Ara Tarragona ha denunciat aquest matí a la Junta Electoral l’àlbum de cromos ‘Tarragonins i personatges il·lustres de les comarques tarragonines’ per considerar que és publicitat electoral encoberta, quan el període per aquest tipus de propaganda no comença fins el 8 de maig.

L’àlbum col·leccionable el va editar el candidat de CiU a la ciutat de Tarragona, Albert Abelló, i ha estat motiu de discòrdia després que el Camp d’Aprenentatge de la ciutat, depenent de la Generalitat, el recomanés com a material per a les escoles de Tarragona, a les quals va enviar un centenar d’exemplars.

Les queixes que van emetre formacions com el PSC van acabar provocant la dimissió de la directora del Camp d’Aprenentatge, Núria Montardit, que va admetre que l’enviament dels àlbums a les escoles va ser una decisió pròpia motivada pel valor “didàctic i lúdic” que va creure que tenia el col·leccionable.

L’àlbum, que conté cromos de personatges il·lustres de Tarragona com l’emperador August o Antoni Rovira i Virgili, ha aixecat altres polèmiques, com les queixes d’una part de la ciutadania pel cromo del metge Pere Mata, que alguns veien ofensiu pels que pateixen malalties mentals.

Abelló ja ha anunciat que substituiran aquest cromo i que no tenien cap voluntat de desprestigiar la imatge de les persones amb malalties mentals. La denúncia del partit Ara Tarragona suposa una nova controvèrsia al voltant del col·leccionable. Alguns partits ja van criticar el passat 1 d’abril que CiU seguís repartint els cromos tot i que la publicitat electoral està prohibida fins el 8 de maig.

Moment en el que s'ha presentat la denuncia

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 ADOCTRINAMENT, Barcelona, 10/04/2015 - 20:34

Que facil es criticar als ALTRES
quand un copia les mateixes miseries
que critica

Per aquest cami
aquets que sels hi homple la boca de PATRIA
tindrian que .........

#2 pilar, barna, 10/04/2015 - 11:14

Vinga, més cacicades, més diners llencats estúpidament!

#1 artur, mas-turbador, 09/04/2015 - 23:09

...el timo l´stampita