Publicitat
Tarragonès · 2 de Novembre de 2012. 13:45h.

CiU vota en contra de ser ‘territori català lliure’ a Vilallonga del Camp

El partit governa al municipi tarragoní amb el suport del PP

CiU vota en contra de ser ‘territori català lliure’ a Vilallonga del Camp

L'alcalde de CiU el dia de la investidura. Foto: Maria Flores.

L’ajuntament de Vilallonga del Camp (Tarragonès) ha rebutjat la moció que volia declarar el poble “territori català lliure”. Els vots en contra dels regidors de CiU, PP i PSC han impedit que la moció presentada per Esquerra Republicana prosperés. El text també demanava que s’instés al Parlament de Catalunya a declarar la independència o a convocar un referèndum.

CiU governa a Vilallonga amb un pacte amb el PP, que va permetre desbancar la llista més votada a les passades eleccions, la d’Esquerra Republicana. Dels tres regidors de Convergència, dos d’ells han votat en contra de la moció –entre ells l’alcalde Francesc Xavier Armengol– mentre que la tercera s’ha abstingut. Els dos regidors del PP i l’únic del PSC també han votat en contra.

L’alcalde ha justificat el seu vot apuntant que en període preelectoral no era moment d’aprovar mocions i que calia esperar quin era el nou Parlament que sortia dels comicis per prendre aquesta decisió. Des d’Esquerra Republicana, el seu portaveu Ignasi Valera ha lamentat el joc de “la puta i la ramoneta” que assegura que practica CiU, “fent bandera de la independència però governant amb el PP a molts llocs i donant  l’esquena a l’independentisme”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#5 Jordi del Poble-sex, Barcelona, 02/11/2012 - 22:22

Benvinguts al món de CIU. I encara hi haurà independentistes de debó que els votaran creient que amb ells arribarem enlloc. Fins ara a l'únic lloc que porten a molts catalans és a la miseria.

#2 saps, barcelona, 02/11/2012 - 14:40

es el que te la democràcia, que a vegades, ho es mes i altres menys. Però tot i axi no deixe de ser democràcia. Benvinguts al dret a decidir de la democràcia respectant el resultat final. Cosa que no deixen fer altres "seudo democràtics" en quant al dret a decidir per mes riotes facin els ineptes

#1 spanish, Madrid, 02/11/2012 - 13:58

jajajjajajajajajajajajajajaja