Publicitat

Portabella recapta 20.000 euros en un sopar en un hotel de cinc estrelles

Cobert a 100 euros

Portabella, en la seva intervenció durant el sopar, en presència de Laporta

La coalició independentista, integrada per Esquerra, Reagrupament i Democràcia Catalana, ha recaptat 20.000 euros per finançar la campanya en un sopar a l’Hotel El Palace, on han assistit uns 200 convidats i el donatiu mínim era de 100 euros per convidat.

Acompanyant al líder de la coalició, Jordi Portabella, hi han assistit el president de DC, Joan Laporta, la portaveu d’Esquerra a l’Ajuntament de Barcelona, Ester Capella, el candidat de Reagrupament, Ignasi Planas, així com els regidors d’Esquerra, Xavier Florensa i Ricard Martínez, a més dels diputats Oriol Amorós i Anna Simó.

Abans de començar el sopar, l’alcaldable ha agraït als donants la seva assistència i aportació i ha afirmat que els seu projecte està basat en “construir, enfortir-se i sumar” i d’aquesta manera competir per l’alcaldia amb la força de la unitat. Per això, Portabella ha fet una crida per votar la "unitat independentista"  i deixar de costat “la divisió i la disputa”.

Per la seva banda, Joan Laporta, ha elogiat l’actitud i la feina de Jordi Portabella, sobretot per haver promogut mecanismes de finançament com el del sopar: "són autèntics professionals", ha afirmat l’expresident del Barça.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Maria, Barcelona, 24/03/2011 - 12:31

Per tant algú va pagar el dinar. Va ser el Sr. Joan Gaspart, propietari de l'hotel ? A canvi de què ho va fer ?

#11 Quel, tarragona, 24/03/2011 - 01:14

Són per a donar de menjar als nens extremenys?

#10 Carles, Barcelona, 23/03/2011 - 15:39

Que no que no és per recaptar diners, això ho fan "tots" el polítics per fer-se autobombo,surt la notícia i és marketing. La recaptació, una vegada pagat el cobert de luxe, és una misèria.Van els que els hi deuen favors o volen quedar bé.Els partits es financien de subvencions públiques.

#9 Mercè, Barcelona, 23/03/2011 - 15:30

Amb 200 euros és paga el menjar d'un nen famolenc de l'Àfrica per a tot un any.

#8 PASSARELLS, Barcelona, 23/03/2011 - 15:29

Amb lo fàcil que és robar milions i milions del Palau, de Santa Coloma o del Palma Arena com fan CIU,SOCIATES o PP, que collons feu vosaltres montant sopars per recollir diners ? No veieu els comentaris ? La gent calla contra els lladres i us critica a vosaltres. JO ERC !!!!