Publicitat
Barcelonès · 18 de Febrer de 2015. 13:31h.

Colau troba “una anècdota” la disfressa de l’urbà tetraplègic

Barcelona en Comú promet 2.500 llocs de treball en vuit mesos

Colau troba “una anècdota” la disfressa de l’urbà tetraplègic

Imatge de la disfressa

Ada Colau, líder de Barcelona en Comú -la llista integrada per Guanyem, ICV-EUiA, Podem, Equo i Procés Constituent- ha assegurat que el fet que el fill de l’alcaldable de Mataró es disfressés per carnestoltes del policia ferit el 4-F és només “una anècdota”.

Colau, preguntada per aquests fets en roda de premsa, ha dit que “de burles de desgràcia aliena n’hi ha molts exemples, tampoc crec que una sigui més que d'altres”. “No crec que d'una anècdota s'hagi se fer categoria, no crec que aquest tema pugui anar més enllà”.

D’altra banda ha assenyalat que la candidatura que lidera té previst crear 2.500 llocs de treball en vuit mesos si guanya les properes eleccions municipals i governa a l’Ajuntament de Barcelona.

Colau ha explicat aquest dimecres que volen fer un “pla de xoc” en els primers mesos de govern, en el qual, entre d’altres mesures, es preveu la creació de 2.500 llocs de treball. Aquest, ha explicat, és un pla “ambiciós i factible” que procura situar-se “en la lluita contra la desigualtat, l'atur i la mercantilització de la ciutat”.

També ha indicat que ”moltes de les mesures no tenen cap cost, exigeixen valentia politica, sentit comú i poden aplicar-se de manera immediata”. "D'altres requereixen un desenvolupament de curt i mitja termini, i suposen una inversió aproximada de 160 milions d'euros durant l'últim trimestre de 2015 i el primer semestre de 2015”, ha afegit.

El pla de xoc està estructurat en: crear ocupació digna, diversificar el model productiu, garantir drets socials bàsics, revisar privatitzacions, i auditar la institució. A més, plantegen introduir una renda municipal, per a les famílies sota el llindar de la pobresa, que complementi prestacions rebudes, fins arribar al 60% de la renda mitja de la ciutat (570€).

Colau, durant la roda de premsa

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#21 moianes, Moià, 19/02/2015 - 09:33

Tot el què no sigui anar contra els desnonaments és una anècdota per la Colau. Si tinguessis un pis de propietat i els llogaters no et paguèssin, ja veuriem què faries, morena.

#21.1 R. Romero Martí, Barcelona, 19/02/2015 - 10:39

Igual gastárselo en peluquería. Así conseguirá más votos que la catapulten y ella nunca pueda ser desahuciada al convertirse en casta maneje o no pasta. Entre perros/as no se muerden y con los huesos favores se hacen. Ahora sin cargo, dinero y futuro se opina así. La cosa cambia cuando se aburguese

#20 Jordi, Martorell , 19/02/2015 - 07:52

Colau, no siguis hipòcrita. Si alguns ximples s'haguessin disfressat de borni per fer conya de la Esther Quintana, hauries fet un terrabastall i t'hi hauries personat fins i tot al jutjat.

#19 R, Martín Serrano, Viladecans, 18/02/2015 - 23:22

Colau en esto maja te has "colado". Tu promete que veremos como se paga. Generáis ilusión dado que los humillados viven mejor después de muertos pero si gobernáis que más que duda tengo una vez os hayáis metido nada de lo prometido aunque paguen los demás. De la PAH al cielo a modo de slogan.

#18 TimbalerDelBruch, Bruch, 18/02/2015 - 21:41

Tenir un fill una mica 'gilipolles' no és culpa de pare, passa i continuarà passant...però el problema no és qui sigui el seu pare, el problema és que hi ha al menys quatre desalmats que han trobat aquesta disfressa "graciosa". Esgarrifa.

#17 un musclu, bcn, 18/02/2015 - 19:48

Quin nivell....humà!!! ...i preten estar al Parlament !!!
per cert....
On es en MIllet?