Barcelonès · 3 de Novembre de 2013. 11:06h.

Comença el malson per als veïns de Mitre

El trànsit al tronc central entre Balmes i Mandri es restringirà des de diumenge 3 de novembre

Comença el malson per als veïns de Mitre

Alternatives per circular

Dins de les obres de reurbanització de la Ronda General Mitre, des de diumenge 3 de novembre a les 15:00 hores no es podrà circular pel sentit Llobregat del tronc central del tram entre Balmes i Mandri. El sentit Besòs es tallarà la nit de dimarts 5 a dimecres 6, amb el que quedarà anul·lat totalment el trànsit pel pas soterrat, de manera que tots els vehicles hauran de passar des d’aquest moment pels laterals.

Aquest és un dels canvis més substancials en l’esquema de la circulació viària de la zona, dins dels treballs de millora que es van iniciar el passat 21 d’octubre i que afectaran una superfície de 43.076 m2 amb l’objectiu de convertir aquesta via en un bulevard amb més espai per al vianants i el transport públic de superfície, millorar la seguretat viària, eliminar les barreres arquitectòniques i millorar l’espai públic.

El tronc central es mantindrà tallat per realitzar l’anivellament del carrer i eliminar el pas soterrat definitivament, per poder fer-hi un dipòsit de recollida d’aigües freàtiques.

Les actuacions també preveuen alternatives en el transport públic en superfície, ja des de dissabte 2 de novembre, que s’anul·larà la parada d’autobús existent al lateral del sentit Llobregat entre Balmes i Mandri, i es desviarà la línia 16, que circula en sentit Llobregat per Via Augusta – Santaló – Prats de Molló – General Mitre. La mateixa línia 16 en sentit Besòs no veurà afectat el seu recorregut en aquesta fase de les obres.

Per facilitar la sortida dels autobusos de la línia H6 de la parada col·locada al costat muntanya de General Mitre entre Balmes i Bertran, es col·locarà un semàfor exclusiu per bus que s’activarà únicament quan detecti la presència d’una unitat d’aquesta línia.

El dilluns 4 de novembre també es tallarà l’accés al lateral sentit Besòs de la Ronda General Mitre des de la rotonda de Doctor Fleming, excepte per als autobusos de TMB. Es prohibirà el gir des del carrer Ganduxer cap el sentit Besòs de General Mitre, i des del carrer Prats de Molló cap al sentit Besòs de General Mitre. També es tallarà l’accés al lateral sentit Besòs de General Mitre des del carrer Modolell, restant en atzucac el tram de Modolell entre Prats de Molló i General Mitre. I es prohibirà el gir des de Muntaner cap al lateral sentit Besòs de General Mitre.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 espigol47, Barcelona, 04/11/2013 - 20:29

Calia una reforma,però no aprofitar els diferents nivells de Mitre i Montaner es una mala solució.Tot a nivell de carrer,representa mes cotxes aturats,mes fum i mes soroll.Sembla fet expresament per perjudicar el transit,però com no hi han alternatives,els perjudicats seran tots,inclossos veins.

#1 Altres barris, Barcelona, 03/11/2013 - 21:08

el malson per a veïns d'altres barris de Barcelona fa anys que va començar i no precisament per problemes de trànsit. Els recomanaria moderació, molt diàleg i que cerquin una tercera via.