Publicitat
Garraf · 6 de Novembre de 2013. 13:27h.

Concert per la independència a Vilanova

L’actor Sergi López donarà suport a l’acte mitjançant un vídeo

Concert per la independència a Vilanova

Cartell del concert

El proper dissabte es farà a Vilanova i la Geltrú un concert per la independència a l’Auditori Eduard Toldrà. L’acte, organitzat per VNG per la Independència-Assemblea Nacional Catalana, comptarà amb la presència de músics de diferents estils.

El concert, segons els organitzadors, “vol ser també una festa independentista, una altra oportunitat perquè la societat civil empenyi la classe política cap a l’exercici del dret a decidir com a porta de la independència”.

Els artistes que han confirmat la seva presència són els tenors Salvador Carbó i Carles Masdeu, la ballarina Belén Cabanes, la pianista Elisabet Raspall, el showman Frank Dubè, i els grups L’Entresòl, Les nines russes, Els Waits, Noël Meya i Break Latino i Mocambo.

L’acte comptarà, també, amb la presència d’un grup de ballarines i de les corals Orfeó Vilanoví i Moixaina. A més, es projectaran vídeos en què diverses persones -principalment, vilanovins del món de l’espectacle- saludaran els assistents.

Són, entre d’altres, Sergi López, Pere Tàpias, Núria Valls, Leonora Milà, Eulàlia Sòria, Àngel Giménez i Dafnis Balduz. L’organització està treballant, encara, per ampliar la nòmina de convidats a l’acte.

A l’inici, l’escriptor Isidre Cunill farà un parlament de benvinguda en nom dels organitzadors. La cloenda anirà a càrrec de Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, en representació de l’Associació de Municipis per la Independència, i de Jaume Marfany, vicepresident de l’Assemblea Nacional Catalana.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#6 calu, livorno, 07/11/2013 - 02:47

Altres contracterien a la Duval ensenyant carn, encara que sigui vella.

#4 luigi longo, bcn, 06/11/2013 - 17:00

Excelentes artistas, reconocidísimos internacionalmente. No podemos perdernos este evento, sería el error más lamentable de nuestra vida.

#3 felix the cat, bcn, 06/11/2013 - 16:57

Els unionistes i colons a casa nostra se'n riuen, atesa la seva manca de cultura. En un concert dels seus voldrien Los del Río, Norma Duval i Isabel Pantoja.

#2 Kropotkin-Harto de esbirros del régimen, Vic, 06/11/2013 - 15:05

No me lo voy a perder. Lastima que no vayan Dyango y Ramoncin. Hubiese sido la bomba.

#1 Anònim, Organyà de Dalt, 06/11/2013 - 14:15

Nivelazo!! trobo a faltar a la Núria Feliu, Els Pets i al Sr. Joaquim Nadal... guay inda, inda per les venes!