Publicitat
Barcelonès · 23 de Juny de 2010. 13:33h.

Contra el 'búnquer' de El Corte Inglés a Plaça Catalunya

El PPC reclama integrar la façana dels grans magatzems a la plaça

Contra el 'búnquer' de El Corte Inglés a Plaça Catalunya

El Corte Inglés de Plaça Catalunya

El líder del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha explicat que l'actual façana de ciment d'El Corte anglès no encaixa en el perfil de la plaça de Catalunya de Barcelona. Per això va demanar que "modernitzi la façana búnquer".

Fernández Díaz ha informaod de la seva intenció que la proposta formi part d'un conveni de l'Institut de Paisatge Urbà amb 'El Corte Anglès' i que el govern municipal estigui "implicat a fons per permetre aquesta millora" ". "L'actual façana gris ciment no encaixa en el perfil de la Plaça Catalunya", ha apuntat.

Per al regidor popular, aquesta millora no és incompatible amb la imatge corporativa de 'El Corte Anglès', ja que segons va recordar, l'entitat privada ja va avenir quan va reformar l'antiga façana del seu centre a la Plaça Francesc Macià fent de vidre.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 Ciudadano Barcelonés, Barcelona, 24/06/2010 - 00:15

Me parece muy bien, aquí hace falte gente cabal, os votaré.

#2 valeri torres, barcelona, 23/06/2010 - 16:54

Srs del PPC, podeu fer totes les propostes que volgueu, bones i no tan bones, pere sempre sereu un grup marginal a Catalunya. Aqui no ues volem; sou uns indesitjables. Independencia.

#1 Terraxa, Terrassa, 23/06/2010 - 15:19

Realment, l'Albertito no té res què fer. Ja veurà ja, la trucada que li arribarà de Madrid i la bronca que li fotran.
"estás mordiendo la mano que te da de comer, si ya lo dijo tu madre, que te metiéramos en política porque eras un inútil"