Publicitat

Una assamblea al Baix Llobregat reuneix ecologistes, partits polítics i entitats ciutadanes

Contra l’Eurovegas

Imatge de l'assemblea (SOS Delta del Llobregat)

Més de 20 associacions ecologistes, sindicats (Unió de Pagesos), partits polítics (ICV, ERC, CUP, Revolta Global, Joves d’Esquerra Verda) i entitats ciutadanes es van reunir a Viladecans per a mostrar la seva postura contrària a l’Eurovegas, segons recull SOS Delta del Llobregat

"Les veus contra el projecte van ser unànimes en condemnar, tant la destrucció del medi com el model de comarca i de país, tot titllant de 'valencianització' la tendència actual. Es va constatar la desinformació que existeix als mitjans de comunicació, tant en parlar de la 'riquesa' que es generarà (quan ja han dit que volen pagar menys impostos, demanaran un crèdit al Banc Europeu, i es necessitarà construir infraestructures amb diners públics), els habitatges (que precisament sobren a l’àrea metropolitana) o el xantatge dels llocs de treball (probablement fins i tot se’n destruiran, ja que es portaran treballadors estrangers, i faran tancar altres activitats que reben els turistes ara)".

"Es van defensar els serveis ambientals del delta (l’aqüífer és una reserva estratègica d’aigua), socials (l’agricultura de proximitat, turisme rural) i culturals (paisatgístics, d’educació ambiental) com a model de construcció d’un altre tipus d’economia, per la qual es porta molts anys lluitant", afegeixen.

D'aquesta manera, es va acordar "recollir signatures per aconseguir el màxim suport de la ciutadania; accions, com una caminada popular pels terrenys afectats, entre d’altres, presentar mocions als ajuntaments, fer assemblees als pobles afectats, etc. A més a més es crearan equips de comunicació i dinamització per fer xerrades, activitats i arribar a l’opinió pública".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#6 joan, manresa, 15/03/2012 - 18:52

tinu.)posicions...,ells preferexen tenir el joc als bars,loterías de tots tipos i la prostitució als carrers i carreteras...,res de tot regulat i acondicionat...,i als obrers com menys feina tinguin mes coll tenen ells per movilitzar...,i "ELLS" sempre tenen feina i a viure be..Quins collons..!!

#6.1 Gerard, Barna, 16/03/2012 - 23:58

No es pot manipular més en tan poc espai. De regularització de la prositutció ja han dit que res de res. A vosaltres us preocupa que es vegi, però res més (hipocresia). I pel que fa a les lleis demanen una cosa: desregularització total. Sempre hi haurà obrers pq sempre hi haurà gent com tu.

#5 joan, manresa, 15/03/2012 - 18:48

El Casal,18,40 h.--Ya varem dir en un antic comentari que ya sortirien totas las forças de l'esquerra per conduir la gent cap als seus viaranys....,No els interesa aells axó,clar,ells només poden viure i se reis entre las miserias,sí un país pot tirar endevant i viure millor ,ells perden (cont.

#4 Ramon, Les Vegues de Barcelona, 15/03/2012 - 18:41

El que no tinc clar és que si els que ho autoritzen són CiUnistes, i els que se'n beneficien són sionistes, perquè no posen el puticlub a Israel, la terra promesa?... ah, és clar, perquè els que paguem som nosaltres... ara ho entenc.

#3 Pere d'Eramprunyà, Gavà i El Prat, 15/03/2012 - 15:56

No sé a què ve tant queixar-se si realment els terrenys que ocuparan estan abandonats actualment.
Eurovegas serà un centre neuràlgic de turisme i si es gestiona bé, els habitants del Baix Llobregat ens en beneficiarem.
La Diputació de Barcelona segur que vetllarà perquè tot vagi bé.

#3.1 Gerard, Barna, 16/03/2012 - 00:44

La Diputació vetllant per a què??
http://www.ara.cat/premium/d ebat/aposta-perillosa_0_662933 754.html

#3.2 Gerard, Barna, 16/03/2012 - 00:45

http://www.ara.cat/premium/deb at/aposta-perillosa_0_66353364 6.html

#2 kimet, bcn, 15/03/2012 - 15:48

Faltaven els psost comunistes per queixar-se sino poden endollar a cap pseudocomunista. Son ridiculs.