Publicitat
Osona · 12 de Novembre de 2013. 13:39h.

Corrupció de menors a Osona mitjançant el Facebook

Els Mossos detenen un veí de Vic que proposava mantenir relacions sexuals a canvi de diners

Agents dels Mossos de la comissaria de Vic (Osona) van detenir el passat dia 6 de novembre, un home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Vic, com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors.
 
A finals d’octubre es va tenir coneixement que un home contactava mitjançant xarxes socials amb menors de la comarca d’Osona i els hi oferia mantenir relacions sexuals a canvi de diners.
 
L’home tenia creat un perfil en una xarxa social, des de feia més d’un any, amb un nom fals i la fotografia d’una altra persona. A través aquest perfil, agregava joves d’edats compreses entre els 13 i 17 anys de la comarca d’Osona.
 
L’home enviava missatges privats on els hi feia proposicions de caire sexual a canvi de diners. A més, intentava guanyar-se la confiança de les seves potencials víctimes per tal d’aconseguir el número de telèfon. Posteriorment, i a través d’una aplicació de missatgeria instantània, intentava concretar llocs on quedar, sempre avisant-los de que no ho expliquessin a ningú.
 
La investigació va concloure el passat 6 de novembre amb la identificació i detenció d’un veí de Vic com a presumpte autor d’un delicte de corrupció de menors.
 
S’ha comprovat que el detingut no va arribar mai a tenir cap contacte físic amb menors, tot i tenir-ne més de 70 agregats al seu perfil fals de la xarxa social.
 
El detingut va passar el 8 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat