Publicitat
Baix Camp · 12 de Desembre de 2012. 18:14h.

Crema cotxes i ho penja al Youtube

L’home va ser detingut pels Mossos i se li imputen 31 incendis

Crema cotxes i ho penja al Youtube

Imatge d'un dels cotxes cremats

El ciutadà que va ser detingut pels Mossos d’Esquadra per cremar cotxes a Reus té diversos vídeos dels vehicles calcinats al seu compte personal de Youtube, suposadament gravats per ell mateix. El nom del detingut surt com la persona que pujava aquests vídeos a Youtube, en una informació que ha donat a conèixer el digital ‘delCamp.cat’.

David CP, de 36 anys, és el suposat autor d’un total de 31 incendis de cotxes produïts a Reus els últims mesos, la major part d’ells a la zona dels Horts de Miró. El passat 28 de novembre els Mossos d’Esquadra el van enxampar ‘in fraganti’ en plena matinada mentre provava de calar foc a un altre vehicle.

L’inspector en cap dels Mossos d’Esquadra a Reus, Vicenç Lleonart, va apuntar que l’home, que era cambrer d’un bar de la zona, tenia un trastorn mental i realitzava aquestes accions a causa d’un factor de patiment social. Els vídeos que es poden veure al canal de Youtube del detingut estan presos l’endemà dels fets, amb els cotxes ja calcinats, i amb el mateix autor posant declaracions en contra del piròman.

En un dels vídeos, l’home hi va escriure que a la persona que estigui cremant vídeos per Reus se li hauria de fer “l’ull per ull”. De moment, els Mossos estan estudiant les gravacions i no han volgut afirmar a aquest mitjà si aquestes han estat fetes pel mateix detingut o no.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 M'he quedat de pedra, Reus, 13/12/2012 - 14:42

Si pregunteu perquè feia de cambrer és perquè va decantar-se per la branca de lletres i va fer alguna carrera d'aquestes d'humanitats i malauradament d'això tens poques sortides laborals i t'has d'agafar a allò que trobis.

#2 M'he quedat de pedra, Reus, 13/12/2012 - 14:40

Vaig ser company de clase a l'institut del detingut. M'he quedat de pedra al saber-ho.
Com es sol dir, no m'hauria mai imaginat que se li ocurriria fer alguna cosa així.

Per cert a l'Insti era molt bon estudiant s'ho treia casi tot amb excel.lents.

#1 spanish, Madrid, 13/12/2012 - 08:14

algun convergent que s´ha quedat sense escó , jajajajajajaajajajajja està rabiant de l´ostió Mas, no es pot ser més tonto ara ténen majoria ximple