Publicitat
Osona · 25 de Setembre de 2012. 11:56h.

Cremen l'estelada de l'Ajuntament de Vic

El consistori ha presentat una denúncia d'ofici

Cremen l'estelada de l'Ajuntament de Vic

L'estelada, a l'Ajuntament de Vic

Uns desconeguts han cremat l'estelada que penjava del balcó de l'Ajuntament de Vic des de divendres passat. El consistori l'ha restituït aquest matí per una de nova.

Els fets han tingut lloc cap a les tres de la matinada quan els desconeguts han despenjat l'estelada i després l'han cremat a terra. De moment, l'Ajuntament de Vic ha presentat una denúncia d'ofici i hi ha oberta una investigació per localitzar als responsables de l'acció.

L'estelada es va penjar el passat 21 de setembre després que el consistori aprovés el passat dia 17 una moció en què es declara "territori català lliure i sobirà".

Publicitat
Publicitat

38 Comentaris

Publicitat
#22 JUANCONRE, Badalona, 27/07/2013 - 09:38

Pues me parece estupendo parar estos abusos de los catalanistas que ofenden los sentimientos de muchos ciudadanos. El ayuntamaiento es de todos, no sólo de unos pocos. La pena es que el Gobierno no haga nada para parar a esta gentuza. El maresme esta infectado de esteladas en espacios públicos......

#21 Las banderas de mi casa, son la ropa tendida, Barcelona, 25/07/2013 - 22:35

Això us pasa per patridiotes. Els països són gàbies per a les rates ( o sigui nosaltres ) ... En mi casa he puesto unos calzoncillos cagaos y ya os digo yo que no arden.... (eso sí , cantan el himno) ... Salut i anarquía. Excusez moi capitaliste :)

#20 PERICO CATALANISTA SENSE INDEPENDENCIA I ANTICULE , BCN , 26/09/2012 - 18:31

OEOEOEOEOEOEOEOEOEOEO
QUINE LAS DA LAS TOMA COM DIUEN A MADRID-. CREMEU LES ESPANYOLES DONCS FORA AQUESTA BANDERA ANTICONSTITUCIONAL I PUNT
VISCA CATALUNYA SENSE CULES!!

#19 Fran, Llinars, 26/09/2012 - 00:51

Però no son aquests els que troven lògic cremar una espanyola dient que es llibertat d´expressió?.

#18 Tu vecino, Barcelunya World, 25/09/2012 - 21:08

Quemar la bandera catalana es un delito y siempre sere contrario, pero esa en concreto no, no es oficial, es como quemar una bandera pirata. Al pan pan y al vino vino.