Publicitat
Maresme · 4 d'Abril de 2014. 20:17h.

Crisi a Cabrils pel padró municipal

El PP trenca el pacte de govern i deixa CiU en minoria

Crisi a Cabrils pel padró municipal

Torres, a la dreta, al costat de l'alcaldessa (Foto: Flickr Ajuntament de Cabrils"

El PP de Cabrils, mitjançant la seva regidora Carme Torres, ha anunciat que deixa l’equip de govern davant la proposta aprovada al passat ple per cedir al Govern el padró per a la consulta sobiranista. Així, trenca el pacte que tenia amb CiU i deixa el govern municipal en minoria.

La regidora, acompanyada pel president comarcal Diego Sánchez, ha explicat que “aquell Ajuntament que cedeixi el cens del padró municipal per a la consulta sobre la independència està fent una il·legalitat ja que incompleix la llei de protecció de dades”.

Precisament, un jutjat contenciós administratiu de Barcelona ha acordat suspendre cautelarment l’acord del ple, en el qual també es comprometen a cedir els instruments necessaris per a la possible celebració de la consulta del mes de novembre .

Carme Torres ha assegurat que “el nostre ordenament jurídic no exigeix als ajuntaments la cessió del padró” i que “l’alcaldessa està cometent una il·legalitat, i ho sap, i el Partit Popular no pot formar part d’un govern que no compleix les lleis”.

Per tot això, ha afirmat que “ens veiem obligats a trencar el pacte davant la deslleialtat i la pèrdua de confiança amb l’alcaldessa. La deriva independentista fa impossible continuar amb un acord que el Partit Popular ha respectat en tot moment”. En aquest sentit la regidora ha explicat que “quan es va signar el pacte de govern, l’acord no contemplava polèmiques identitàries i es va fer per treballar en benefici de les prioritats del municipi”.

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Best Maresme s.l., Cabrils, 01/01/2018 - 18:59

I ara que?

#7 Julio, Barcelona, 05/04/2014 - 12:58

Llueve sobre mojado, en Cabrils una concejal del PP fue agredida,escupida e insultada, mientras paseaba a su hija de meses , por jovenes independentistas ,entre los que estaban hijos y familia de un ex-alcalde de Mataró y del entonces alcalde de Cabrils , ello con la pasividad de la policía local.

#7.1 Ai Julito, Cabrils, 06/04/2014 - 19:14

Ai Julito, que mal informat estàs... A Cabrils la única regidora que hi ha hagut des de l'any 2000 tenia 50 tacos, així que la teva demagogia no pot anar més enllà. Per cert, ella i la seva família ja s'han fet del VOX...

#5 Lluís, Moià, 04/04/2014 - 23:14

Alabí, alabà, alabim bom bà, cabrils, cabrils guanyarà. La deriva independentista és molt dolenta. Viva españa encara que ens foti. Viva el rei pepet

#4 Mariano, espavila, Barcelona, 04/04/2014 - 23:14

El que sembla increible és que el PP hagi estat mantenint alcaldes convergents en els darrers 2 anys, els del deliri sobiranista... El bonisme camachista el pagaran molt car. No guanyaran nous votants i perdran part dels que ja tenien. Amb una mica de sort els estelats us perdonaran la vida i tot.

#3 carles, sabadell, 04/04/2014 - 21:38

Osigui que el PP trenca el pacte AVUI quan s'ha pronunciat la justicia. Pregunto i q no el va trencar el dia en que el plé va aprovar cedir el padró?, S'els hi ha vist el llautó.Blablabla.TODO POR EL PODER Y SI CUELA CUELA

#3.1 Pep, Bcn (Espanya), 04/04/2014 - 22:23

Exacte. Jo voto C's.

#3.2 Santi, Cabrera de Mar, 05/04/2014 - 04:17

Inepto, la ruptura sucedió el mismo día que el pleno aprobó la ilegalidad, lo que pasa que ahora sale a la luz pública por el pronunciamiento judicial. El que ha denunciado a la justicia el caso inmediatamente ha sido el propio PP de Cabrils desde el día después de la ruptura por este circo ilegal.