Publicitat
Garraf · 15 d'Agost de 2013. 17:10h.

Crisi entre CiU i el PPC a Sitges

Enric Millo assenyala que la federació "vol portar als ajuntaments l'independentisme"

Crisi entre CiU i el PPC a Sitges

L'alcalde Forns, amb l'equip de govern. (Foto: sitges.socialistes.cat)

L'alcalde de Sitges, el convergent Miquel Forns, ha retirat "temporalment" les atribucions delegades als tres regidors del PPC, un dels partits amb el qual formava equip de govern.

"La decisió s'ha pres després que el passat 30 de juliol, els regidors del PP comuniquessin públicament que es prenien un període de reflexió després que el Ple Municipal del passat 29 de juliol aprovés  el canvi de nom del carrer i la plaça Espanya", segons ha explicat el consistori en un comunicat.

Per la seva banda, el portaveu parlamentari del Partit Popular, Enric Millo, ha assenyalat que "CiU i Artur Mas, com a màxim responsable del partit, vol portar als ajuntaments el independentisme".

Per a Millo, la decisió és "insòlita, injustificada i temerària". "La nostra valoració del pacte ha estat positiva fins ara, però en cap cas, ni en el programa de CiU ni en el pacte de govern hi havia decisions com la que ha pres recentment”, ha afegit.

"Si l'alcalde de CiU, pressionat o no pel seu partit, el que vol és imposar l'estelada, el trencament i l'actitud contra Espanya, amb nosaltres no hi pot comptar", ha conclòs Millo.

Els tres regidors que han estat apartats de l'equip de govern són Jorge Carretero, Ferran Ignasi i Francisco Castillo. CiU governava fins ara en coalició amb el PPC, Nou Horitzó (NH) i Sitges Grup Independent (SGI).

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#7 angel, cataluña no es espanya, 17/08/2013 - 00:09

Millo, tu amb la unitat de Cacaña. Nosaltres no et diem rès. Catalunya NECESITA INDEPENDÈNCIA

#6 Jesús_9barris, Barcelona, 16/08/2013 - 14:00

El Duo Pimpinela d'aquest any per la Diada entre CiU i PP el comencen a la Plaça España de Sitges. Amb pasi previ a BCN, a cappella entre Trias i Alberto pel vot del Pacte indepe... Els seus acords pressupostaris per retallar-nos els porten bé

#4 Josep Maria, Salou, 16/08/2013 - 08:34

MOLT be per C;I;U de Siges lastima d'haver votat a CIU a salou, Pacte amb el PP, GOVERN CIU_PP, banderes escanyolas als chiringitos; camarers que no entenen el Català , carnets amb rus, alemany, frances. però en Catala No COromines posai Remei, o votare altres opcions amb el PP MAi Mes
CIU_PP NO

#4.1 Txetxu, Terres de l'Ebre, 16/08/2013 - 18:14

Cambres que no entene el català? On anirem a parar¡¡¡

#4.2 Elisenda, Barcelona, 18/08/2013 - 18:50

Com voleu que entenguin el català si el 100% dels cambrers (i sector turisme en gral) de la costa catalana són els 3 milions de sudacas que va importar el Fomento del Trabajo NaCiUnal, pagant nosaltres, i embutxacant-se ells les plusvàlues?. La solució és molt fàcil: personal català, o local buit.

#3 Pere, Comarca Garraf, 15/08/2013 - 21:50

Quina prepotència! Dons si es posa de moda això de retirar les ATRIBUCIONS DELEGADES en altres Ajuntaments, dons quin merder, no? En temps de CRISI PROLONGADA, canvi de noms del carrers i la places! No poden aprofitar el temps per causes mes patriòtiques, de identitat i del control de despeses.

#2 Josep, Vilallonga de Ter, 15/08/2013 - 21:47

Sr. Millo, qui l'ha vist i qui el veu!!! De debó es creu tot el que està dient? No se'n dona vergonya?