Publicitat
Baix Penedès · 14 d'Abril de 2011. 12:54h.

De Minuto Digital al Vendrell

La directora del diari electrònic anirà a la llista de la ultra Via Democràtica

De Minuto Digital al Vendrell

Yolanda C. Morín

El president de Via Democràtica (VD), Pablo Barranco, ha arribat a un acord amb quatre persones per integrar-les en la candidatura d'El Vendrell de cara a les eleccions municipals del 22 de maig. Es tracta de Juan María Benítez, Irene Acosta, Ana María Salas i Yolanda C. Morín, directora del diari electrònic Minuto Digital.

Encapçala la candidatura el ja alcaldable per VD, Juan María Benítez, que va ser secretari del grup municipal de PxC i càrrec de confiança a l'ajuntament d'El Vendrell, entre 2007 i 2008. Irene Acosta, que serà la número 2 de la llista, és integrant de la Junta de l'Associació de Propietaris de la Urbanització de Més Borrás. 
Per la seva part, Ana María Sales, la número 3, és coordinadora de la Lliga del Càncer del Baix Penedés.

Finalment, la periodista i analista política Yolanda C. Morín, "com a mostra de suport incondicional cap al partit presidit per Barranco", ha acceptat tancar la llista de VD d'El Vendrell. És presidenta de la plataforma cívica España y Libertad, que s'ocupa prioritàriament dels "problemes que genera actualment la immigració massificada, i especialment la d'origen o credo islamista".

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 ana maria salas, El Vendrell, 14/04/2011 - 16:51

Ya está dicho.... mi nombre es Ana María Salas y no Sales...un poco de mariposas en el estómago si que tengo...eso de que hayais puesto"coordinadora de la LLiga contra del cancer" me parece un poco subido de tono...pero a lo hecho...pecho (nunca mejor dicho) ....agur