Publicitat
Tarragonès · 1 de Febrer de 2011. 19:33h.

Degradació del Teatre romà de Tarragona

El PP proposa "augmentar els recursos per dignificar la zona"

Degradació del Teatre romà de Tarragona

Una imatge de la zona on s'ubica el Teatre romà de Tarragona

El Partit Popular de Tarragona ha denunciat “el permanent estat de deixadesa en el que es troba el Teatre romà de Tarragona”. “És per aquest motiu”, segons ha explicat la regidora del Grup Municipal popular, Judith Heras, “que proposem augmentar els recursos municipals de neteja per dignificar la zona del Teatre romà”.

Segons la regidora, “Tarragona no es mereix veure com un potencial atractiu turístic, i tresor cultural, com el Teatre romà es degrada dia rere dia”. Des de la formació popular s’ha reclamat “la immediata neteja del Teatre i del seu voltant que impedeixin imatges vergonyoses com la de la tapa d’un cubell de deixalleries llançada a la zona de les runes”.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 pepe pi, la canonja, 01/02/2011 - 23:55

La Tarragona oficial ha viscut els darrers 50 anys d'esquena al teatre romà. De petit ja jugava entre les runes, que no les ruïnes, del teatre. Lloc d'activitats escatològiques i especulacions immobiliàries e industrials que han frenat o han espatllat la recuperació del Teatre.

#1 ramon, Pantuflaville (Ohio), 01/02/2011 - 23:08

el PP ho sap fer molt bé en matèria de teatres romans, només cal veure com van deixar el de sagunt. De fet, el PP ho sap fer molt bé en matèria de teatre.