Publicitat
Barcelonès · 9 d'Octubre de 2008. 17:00h.

Denuncien àpats en restaurants de luxe a L'Hospitalet

Antoni Garcia explica que alguns regidors han gastat més de 600 euros en un sol dinar

Denuncien àpats en restaurants de luxe a L'Hospitalet

Antoni Garcia, a l'esquerra, amb dirigents d'Esquerra

Antoni Garcia, exmilitant d'Els Verds-Esquerra Ecologista a L'Hospitalet de Llobregat i actual militant a la secció local d'Esquerra, assegura que alguns regidors del consistori municipal han pagat factures elevades a restaurants de luxe."Tapes, paelles a diferents punts de la costa catalana, copes, un parell de dinars de més 600 euros al conegut restaurant Evo de l'Hotel Hesperia, són algunes de les despeses fetes els caps de setmana pels regidors de l’equip de govern de l’Ajuntament de L'Hospitalet, format per Socialistes, Iniciativa i Esquerra Unida a càrrec del pressupost públic", explica al seu bloc.

"Més de 80.000 euros gastats en despeses de representació protocol·lària és inadmissible i ho és encara més si s’utilitza de forma desmesurada i gens ètica", explica Garcia, qui considera que "aquesta actitud dels regidors del govern de l’Ajuntament de L’Hospitalet és vergonyosa e insultant en un moment on l’actual crisi econòmica obliga a molts ciutadans a estrènyer-se més el cinturó per poder fer front a les hipoteques i arribar a final de mes". 

Publicitat
Publicitat

18 Comentaris

Publicitat
#18 Maria de les Neus, Lleida, 10/10/2008 - 14:51

Veniu a la Diptuació de Lleida: tots els d'ERC i del PSOE tenen dos ordinadors portàtils targetes d'internet, Palms, dietes, les famílies col.locades... i així anar fent. Ah, hi han hagut d'incrementar el parc mòbil, perquè tots necessiten xofer.

#17 Maria (L'H), L'H, 10/10/2008 - 14:09

El que calen son els noms dels regidors en qüestio. N'hi ha que son del PSC pero tambe d'IC-V, que governa en coalicio. Fins i tot n'hi ha algun que ja no es regidor i que sembla que es va despedir a tot luxe

#16 rafel, lleida, 10/10/2008 - 11:43

Gobernaremos por y para el pueblo.

#15 José Manuel, L'H, 10/10/2008 - 11:10

E-Notícies, ¿por qué no habeís ido al origen de la noticia?, esto lo denunció la regidora de CIU a L'H Anabel Clar hace dos semanas, ¡hablar con ella si quereís saber más!¿es ético publicar una notícia sin citar la fuente, Antoni Garcia?

#14 Rocio, Lleida, 10/10/2008 - 10:25

a comer a comer a comer alegres sevillanas ole ole Corbacho y Saura