Publicitat
Tarragonès · 21 de Març de 2013. 18:40h.

Denuncien la regidora de Mobilitat de Tarragona per presumpte tràfic d’influències

Begoña Floría diu que denunciarà l'empresari per injúries i coaccions

Denuncien la regidora de Mobilitat de Tarragona per presumpte tràfic d’influències

Una imatge de la terrassa

La lluita entre dos locals de la part alta de Tarragona per obtenir una llicència per posar terrassa ha acabat amb una denúncia contra la regidora de Mobilitat, Begoña Floría, per un suposat “tràfic d’influències”. La denúncia al Jutjat Número 5 de Tarragona l’ha interposada el propietari del Pub 24, Jordi Ros, que és qui s’ha quedat sense llicència.

En declaracions fetes al digital Tarragona Diari, Ros ha apuntat que hi ha un “tracte de favor” de la regidora cap a la pizzeria Pulvinar, que és qui té la llicència des de fa anys, “inclòs quan una normativa prohibia la instal·lació de terrasses a la part alta”. Els dos locals es troben a tocar, en un petit carreró situat entre la Baixada de la Misericòrdia i el carrer dels Ferrers.

L’espai habilitat per posar taules en aquesta zona s’ha donat només a la pizzeria Pulvinar, tot i que des del Pub 24 “havíem fet la sol·licitud corresponent dins el termini que ens pertocava” per tenir dret a una part. Ros ha decidit denunciar a la regidora per aquest fet, després d’apuntar que sense la terrassa, es planteja tancar el seu negoci.

Per la seva banda, Begoña Floría espera que la denúncia no prosperi i ha avançat a la premsa que, de fer-ho, serà ella mateixa qui denunciarà Jordi Ros per injúries i coaccions. Segons la regidora, l’empresari l’havia amenaçada amb posar-li una denúncia si no li atorgava la llicència de terrassa, tal com al final ha passat.

Floría explica que la denegació del permís s’ha fet perquè el local no té accés directe al lloc sol·licitat per posar la terrassa, tot i admetre que la normativa en aquest sentit no és discrecional i queda sempre a criteri de les autoritats. 

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 Pep, Reus, 22/03/2013 - 10:35

Aquesta senyora ( molt "impulsiva") , te un germà que regenta un PUB a la Rambla Vella, els caps de setmana a la nit s´armen uns guirigays i soroll impressionant ( per cert sota l´Hospital de Santa Tecla, ple de malalts). Ningú fa res per evitar-ho., es el que hi ha..amb aquest tipus de "governança"