Publicitat
Barcelonès · 8 de Novembre de 2010. 22:32h.

Desgavell als mitjans de comunicació de l'Hospitalet

CiU denuncia que no es cobreixen les vacants als mitjans municipals

Desgavell als mitjans de comunicació de l'Hospitalet

Meritxell Borràs, en una imatge d'arxiu

Meritxell Borràs, portaveu de CiU a l’Hospitalet i diputada al Parlament, ha denunciat "la descoordinació existent entre 'La Farga', l’empresa municipal que gestiona els mitjans de comunicació de l’Hospitalet, i els propis mitjans". Borràs ha fet aquesta declaració tot posant com a exemple "el fet que aquest matí Televisió L’H no ha emès el programa de Tots els matins", (programa que es realitza a Ràdio L’H i que emet Televisió L’H), "perquè no hi ha personal suficient per fer-ho". I, segons Borràs, "aquest fet només és la punta de l’iceberg".

Per això la portaveu de CiU a l’Hospitalet ha anunciat que farà preguntes a 'La Farga' per a saber "per quins motius no es substitueixen els llocs de feina que queden vacants i quins són els motius pels quals s’ha arribat a aquesta situació".

Borràs ha afegit que aquesta descoordinació i manca d’entesa "afecta directament als professionals que hi treballen perquè no es senten valorats ja que els valoren segon les hores que passen a l’edifici i no per la feina feta". Finalment, Borràs ha desitjat que "hi hagi una solució ràpida perquè aquesta situació malmet la imatge dels mitjans de comunicació de la ciutat".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat