Publicitat
Anoia · 8 de Febrer de 2012. 16:54h.

Detenen dos homes per robar a masies de l'Anoia

En una de les cases van entrar-hi dos cops en tres dies

Detenen dos homes per robar a masies de l'Anoia

Una patrulla rural dels Mossos, en una foto d'arxiu

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes de nacionalitat espanyola com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força en masies de l'Anoia. En una d'aquestes cases van robar dues vegades en tres dies.

Francisco Javier GM va quedar en llibertat després de ser imputat pels robatoris, amb l'obligació de presentar-se davant del jutge quan sigui requerit. Per la seva banda, Ricardo CM, que té antecedents, va passar a disposició judicial i després de declarar va quedar en llibertat amb càrrecs.

La investigació es va iniciar a principis de gener, arran d’unes denúncies presentades pel propietari d’una masia de Santa Margarida de Montbui. Segons la primera denúncia, el dia d’any nou li van robar al magatzem de la casa, d’on li van sostreure maquinària, com ara un trepant i motoserres. L’endemà va tornar a denunciar que el dia anterior havia patit un nou robatori i li havien sostret eines, cablejat de coure i dues bombes d’aigua.
 
El dia 7 de gener es va recollir la denúncia d’un robatori en una masia a Òdena. En aquest cas la denunciant va trobar a faltar unes bicicletes, eines diverses, peces antigues de coure, material informàtic i una motoserra, entre d’altres coses. El dia 26 de gener el propietari d’una altra masia d’Òdena, va denunciar que li havien sostret diverses eines per cultivar el camp.

Després de la detenció de Francisco Javier GM, de 41 anys i veí d'Igualada, els agents de la policia de la Generalitat van arribar fins a Ricardo CM, també veí de la capital de l'Anoia, com a presumptes autors dels robatoris.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat