Publicitat
Baix Llobregat · 10 de Juny de 2012. 14:25h.

Detenen vuit paquistanesos i marroquins per piratejar software

Treballaven en locutoris on l'utilitzaven sense comptar amb la corresponent llicència legal

Els Mossos d'Esquadra han detingut vuit persones a Martorell (Baix Llobregat) que treballaven en locutoris on s'utilitzava software informàtic sense comptar amb la corresponent llicència legal. En un comunicat, la policia catalana ha informat que els detinguts, tots naturals del Pakistan i el Marroc, han estat acusats d'incórrer en presumptes delictes contra la propietat intel·lectual i industrial.

La denúncia presentada pel representant legal de Microsoft a Espanya va motivar l'operatiu policial que va acabar dimecres passat, 6 de juny, amb la detenció d'aquestes persones, residents a Martorell (Baix Llobregat), Gelida (Anoia), Barcelona i Masquefa, a la província de Barcelona.

Entre els detinguts hi ha quatre veïns de Martorell (Baix Llobregat): Muhammad F., de 38 anys i denacionalitat  pakistanesa, Mohamed D., de 42 anys i de nacionalitat marroquina, Houssin J, de 29 anys i de nacionalitat marroquina i Faissal B.A, de 24 anys i de nacionalitat marroquina.

La resta de detinguts són: Abdelkhalak E.A, de 38 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Gelida (Alt Penedès), Shokat A, de 44 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Barcelona, Shamsul A, de 45 anys, de nacionalitat pakistanesa i veí de Masquefa (Anoia) i Mohamed L.H, de 36 anys, de nacionalitat marroquina i amb domicili desconegut.

En el dispositiu hi van col·laborar un total de 70 Mossos d'Esquadra i agents de la policia local de Martorell, que van inspeccionar dotze locutoris de la ciutat. En aquests establiments, la policia va decomissar 140 ordinadors i dos telèfons mòbils robats.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#4 blabla, Mallorca, 15/06/2012 - 11:08

Pavo! 70 mossos per a poerseguir uns que copien el windows com fa tothom qui pot?? Això no passaria si empressim el programari lliure.
Vaia tela marinera. viam si es dediquen a perseguir delictes de veritat i no felshi publicitat a aquesta millonaris

#3 pepe, andorra, 11/06/2012 - 18:38

y yo q pensaba q los inspectores de software eran una leyenda urbana, si todas las empresas de Andorra, por ejemplo, sufrieran una inspección parecida, me temo q todos estaríamos en la comella. Y en España es muchisimo peor. ¿de verdad hay algún particular o pequeño negocio q pague por un windows?

#2 Soroll, Estranger, 10/06/2012 - 18:30

Sempre he vist aixo, molts particulars i petites empreses ho fan(aeroport Mallorca). MS se'n serveix per a expandir el seu mercat com Apple amb Cynthia. Em sembla minim al costat de Bankia, i les condicions d'higiene les ha d'imposar el gobern catala, si no ho fan no es la culpa dels immigrants.

#1 Almogàver , La Sagrera, 10/06/2012 - 14:31

Avui diumenge he vist una barberia paki oberta, en condicions higièniques deplorables. Com es pot tolerar aixó?

#1.1 N Palomas, Barcelona, 10/06/2012 - 14:59

El bonisme amb la immigració, amic Almogàver (així no et poden etzibar si els deixes obrir feixista). Uns fan l'agost en cas d'alienació/explotació via sou i condicions laborals i altres individuals invisibles d'aquí passen desapercebuts i mai farien res en contra del Govern de torn, amb 426,4 €.