Publicitat
Selva · 26 de Gener de 2013. 18:29h.

Detingut el president de l'Hoquei Lloret

Per la seva presumpta implicació en la trama mafiosa que investiga l'Audiència Nacional

Detingut el president de l'Hoquei Lloret

Joan Perarnau, en una imatge d'arxiu (Foto: www.telenoticies.cat)

El president del Club Hoquei Lloret, Joan Lluís Perarnau, hauria estat detingut per la seva presumpta implicació en "l'Operació Clotilde" que investiga una màfia russa, que hauria aconseguit adjudicacions irregulars que li hauria facilitat el consistori, segons confirma Nova Ràdio Lloret al twitter.

Es dóna la circumstància que la immobiliària Development Diagnostic Company SL (DDC), de l'empresari rus Andrei Petrov, va patrocinar durant diverses temporades els equips d'hoquei i futbol de Lloret.

Petrov és un dels cinc detinguts per un presumpte delicte de blanqueig de capitals. L'empresari rus figura com a administrador únic d'aquesta companyia que té el seu àmbit d'actuació a la comarca de la Selva.

La Guàrdia civil i la Fiscalia Anticorrupció han registrat aquest divendres l'Ajuntament de Lloret de Mar en relació amb "l'Operació Clotilde". Es tracta d'un requeriment d'informació per sol·licitar expedients d'urbanisme, adjudicacions i exempcions tributàries. L'alcalde actual és Romà Codina, de CiU, però segons les informacions, les irregularitats s'haurien comès en l'etapa del seu predecessor, Xavier Crespo, del mateix partit.

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones més, a banda de Petrov i Perarnau. Entre ells el pare de Petrov, Boris; la seva secretària, Jessica Holguin i l'arquitecta de l'Ajuntament, Pilar Gimeno. Se'ls interrogarà pels delictes d'organització criminal, blanqueig de capitals, falsedat documental i suborn.

El grup invertia en tot tipus de negocis: restaurants, locals comercials, gasolineres i immobiliàries. Andrei Petrov s'hauria adjudicat en dos anys 50 milions d'euros. Durant la detenció, els agents han decomissat un kalashnikov a casa seva.

L'operació contra aquest grup, que es vincula a la màfia russa, la porta a terme el jutge de l'Audiència Nacional, Eloy Velasco i encara continua oberta.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 Viva la Guardia Civil, la ciudad del % coste empresarial añadid, 27/01/2013 - 07:53

¡Viva la Guardia civil!

Mira que trabaja bien estos chicos y con un sueldo de pena... cuanta injusticia que tenemos.

Y, Arrtur Mas cobrando más que cualquier otro presidente de la comunidades autonómicas para hacer lo que hace. ¡Cuanta cara dura que tenemos!

#7 carracuca, barcelona ESPAÑA, 26/01/2013 - 23:17

¡¡¡ESPAÑA nos roba y nos expolia!!!, in-DEPENDENCIA ya, pero de rusos, moros, chinos..., ¿cuando dentro de 500 años Cataluña se independice desaparecerán todos estos tinglados?, ¿cuantos dias tardarán en salir otro chanchullo semejante?

#7.1 Marc, MOLLET DEL VALLES, 28/01/2013 - 12:26

soys un poco monotemáticos, cuestionar la independecia de catalunya por los casos de corrución, cuestionas al soberania de españa por elcaso gurtel?

#6 Pere bonaigua, Lloret, 26/01/2013 - 22:39

I el sr. Ivan Tibau, Secretari General de l'Esport, ex-regidor d'esports de Lloret en aquell moment, ex-jugador i ex-entrenador del club d'hoquei de Lloret no en sabia res? No sortirà a fer cap declaració? No defensarà el seu club i el seu equip de govern municipal? S'estreny el cercle...

#4 Que busquin bé, per arreu, 26/01/2013 - 21:02

Catorze diputats provincials del PP tenen més de 70 familiars ´endollats´ a la Diputació d'Ourense.

notícia del Faro de Vigo

#2 Alex, Barcelona, 26/01/2013 - 19:37

A Xavier Crespo no se'l deté perque es polític, o perque es de Convergencia?