Barcelonès · 1 d'Abril de 2013. 14:01h.

Detinguts quatre romanesos per intentar robar cable de coure

D’una empresa de Barcelona que ja haviat estat robada anteriorment

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sants–Montjuïc van detenir, ahir dia 31 de març, quatre persones de nacionalitat romanesa com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força.
 
Pels volts de les 23:45 hores d’ahir 31 de març, els mossos del districte de Sants-Montjuïc van rebre un avís informant que, en una empresa de la Zona Franca, un grup de quatre persones hauria saltat la tanca exterior d’uns dos metres d’alçada i, un cop a dins, hauria accedit fins al terrat fent servir una escala que portaven.

En veure aquest fet, el vigilant de seguretat va alertar als mossos ja que precisament, un mes enrere, un grup de persones va robar tot el cablejat de coure que recorre el terrat de l’establiment.
 
Ràpidament dues dotacions policials van arribar al lloc i van accedir a l’interior per intentar localitzar aquestes persones. Després d’ascendir fins al terrat, d’uns sis metres d’alçada, els agents van localitzar els quatre homes estirats al terra per tal de no ser descoberts.

Per tots aquests fets, els mossos van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força. Cal destacar que dos dels quatre detinguts compten amb nombrosos antecedents policials per fets similars. Està previst que els detinguts passin a disposició judicial en les pròximes hores.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Carles, Barcelona, 01/04/2013 - 16:20

Porque a estos delincuentes internacionales que no aportan ningún valor añadido a su estancia en el estado español, no se les expulsa después de pagar su pena en España, y que no puedan volver durante 20 años, por orden judicial.
Tan dificil es esto ¡¡¡

#1.1 Josep, Lleida, 01/04/2013 - 19:31

Exacte, fent això als anys 60 amb tota la immigració espanyola que delinqueix ens haguèssim estalviat els vaquillas de l'època, i els quillos i poligoneros actuals, carn de presó desde ben jovenets per la seva incultura i despreci al país d'acollida. I el mateix amb la resta d'extrangers delinqüents