Publicitat
Barcelonès · 9 de Setembre de 2011. 21:08h.

Diada alternativa a Badalona

La Comissió 11S de Badalona denuncia "el caràcter autoritari i espanyolista de Xavier Garcia Albiol"

Diada alternativa a Badalona

Imatge de la Comissió 11S de Badalona

La Comissió 11 de setembre a Badalona afirma que la ciutat tindrà Diada "digui el que digui l'alcalde" i denuncia "el marcat caràcter autoritari i espanyolista de Xavier Garcia Albiol". "El senyor Albiol, mica en mica, va mostrant el seu autèntic caràcter i el darrer capítol l’estem vivint en el fets que estan succeint aquestes darreres hores", expliquen en un comunicat.

D'altra banda, diuen que "porta mesos treballant per construir una Diada nacional a Badalona des de la defensa del Dret a l’Autodeterminació, els drets socials i el marc nacional dels Països Catalans, i ha estat un clar exemple de treball horitzontal i en xarxa" i lamenta que "a aquestes alçades, la Comissió està patint traves burocràtiques per poder fer els actes".

"Des de la Comissió 11 de setembre de Badalona emplacem a tots els badalonins i badalonines a participar als actes que tindran lloc a partir de dissabte 10 de setembre a les 20:30 a la Plaça dels Països Catalans i que culminaran a la Plaça de la Plana a la mitjanit. La Comissió fa una crida al conjunt de la ciutat a no deixar-se atemorir per l’actitud de l’alcalde i de l’Ajuntament en una Diada tan significativa pel nostre país", afegeixen.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#13 español catalan, barcelona, 11/09/2011 - 05:18

A todos los independentistas, en catalunya teneis un problema muy grande y es que de catalanes verdaderos quedan muy pocos ,catalunya es una de las comunidades con mas inmigracion ya sea de fuera de españa como de a misma peninsula por no decir de lenguas culturas etc etc, la diada es una pantomima

#12 jajajjaaaa, barcelona, 10/09/2011 - 21:04

que pesados estos nacionalistas celebrando derrotas....si ademas la mitad fueron traidores , se cambiaron de bando cuando vieron perder el tem...eran de CIU jajajajajjaaa

#11 Pepe, andorra, 10/09/2011 - 14:41

jua, jua, los mas autoritarios y los mas ultras acusando a los demás de lo q son ellos mismos, el mundo al revés.

#10 Yomismo, España, 10/09/2011 - 14:34

Venga, venga valientes del PSC, de CiU y de ICV presentad una moción de censura el lunes en Badalona y asunto solucionado, ¿No? ¿A qué teneis miedo si juntos sumais mayoría absoluta?

#9 Xipolleig, Barcelona, 10/09/2011 - 11:31

Suposo que l'actual alcalde de Badalona,tan "escrupulós amb la democràcia", permetrà que es realitzin aquestes activitats sense problema i no enviarà rebentadors per trencar la convivència,fet típic dels esbirros espanyolistes,votants del PP o de C'S.

#9.1 pepe, andorra, 10/09/2011 - 14:44

cree el ladrón q son todos de su condición, anda u móntate un club con el pesado del almodovar.