Publicitat

Una llar d'infants del Prat introdueix productes ecològics i de proximitat al menjar dels nens

Dieta equilibrada

Els infants, coneixen les diferents hortalisses

La llar d'infants NINs (El Prat) ha iniciat un nou projecte per introduir l'alimentació ecològica en la dieta dels infants a El Prat de Llobregat per aconseguir que els nens i nenes "mengin més fruita i verdura" i ampliïn el seu ventall de gustos.

Aquesta escola bressol ha introduït productes ecològics i de proximitat en el servei de menjador que ofereix i en aquesta primera fase -que s'ha iniciat aquest mes de gener passat- s'han incorporat a la dieta diària fruites i verdures de temporada.

El repte de la llar d'infants és "implantar un projecte nou on es potenciarà l'alimentació de qualitat i de temporada". En aquest context, les fruites i verdures que es consumiran a partir d'ara a l'escola bressol provindran de l'agricultura ecològica del Baix Llobregat.

Aquest projecte té dos objectius. D'una banda, vol cuidar la salut dels infants amb menjar a partir de "productes frescos i de temporada" per "enriquir la seva dieta alimentària amb productes saludables" i "evitar el consum de restes de productes químics i transgènics". D'altra banda, també promou que els infants "mengin més fruita i verdura" i així "ampliar el seu ventall de gustos".

En la mateixa linia, l'escola bressol d'El Prat de Llobregat està treballant per "ampliar el seu projecte ecològic, tot planejant obrir properament un servei de cistella de productes ecològics per als pares i mares dels infants del centre pratenc".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat