Publicitat
Maresme · 15 de Febrer de 2013. 11:17h.

Divisió al PSC de Calella

Tres regidors donen suport a la la Declaració de Sobirania i els altres dos hi voten en contra

Divisió al PSC de Calella

Josep Maria Juhé, en una foto d'arxiu

La moció de suport a la Declaració de Sobirania i pel dret a decidir presentada pel grup municipal d'ERC en el ple de Calella ha dividit els regidors del PSC. La moció ha prosperat amb el suport de CiU i amb un resultat final de 13 vots a favor i 4 en contra.

La secció local del partit ha deixat llibertat de vot als seus membres i tres d'ells, l'exalcalde Josep Maria Juhé i els edils Loida Serrano i Montserrat Mas, han votat afirmativament el text, mentre que els regidors Emili Pérez i Lídia Font ho han fet en contra, igual que el PP.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#2 carlos, Badalona, 15/02/2013 - 16:26

¿No os cansáis? Queremos trabajo... no independencia... que luego salís con la bandera con Bildu y no os acordáis que nos MATARON en el atentado del hipercor ¿o no váis a centros comerciales? sois cansinos y cobardes.Envueltos en la bandera para no afrontar vuestros errores..

#2.1 pepet, bcn, 15/02/2013 - 17:27

El dia que tinguem la independència aquell dia hi haurà més feina inclús per un ignorant com tu que barreja independència catalana i l'atemptat d'hipercor.

#2.2 Erasmus, Amposta, 15/02/2013 - 18:39

Sí, Pepet. Amb la independència hi haurà feina per tothom, desapareixerà la corrupció i tots serem més guapos i llestos (fins i tot tu). I tu, Carlos, barreges coses que no tenen res a veure, no té cap mena de lògica, el teu argument (per anomenar-lo d'alguna manera)

#1 Walzer, BCN, 15/02/2013 - 13:16

Si el PSC no és sobiranista i jo ho sóc, no puc estar al PSC, així de clar. Tots els parers són respectables, però si un ha canviat d'idea, ha de deixar el partit i el càrrec, i apuntar-se a un altre lloc. El que no pot és disentir en un aspecte tan important com aquest, però continuar cobrant

#1.1 Josep Maria Juhé, Calella, 15/02/2013 - 14:04

Només aclarir que pel que cobrem els regidors de l'oposició (230 € al mes) no tenim cap interés per continuar. És el nostre compromís amb un programa municipal i amb els ciutadans que l'han votat que ens toca estar on estem.
Gràcies!

#1.2 Walzer, BCN, 15/02/2013 - 15:37

D'acord, Josep Mª. No és pels diners, la qual cosa t'honora. Però em resulta estrany pensar que al programa municipal del PSC de Calella es parlés de una declaració de sobirania. Però si tu ho dius, així deu ser... Gràcies a tu