Publicitat
Vallès Occidental · 8 de Setembre de 2012. 18:16h.

Dotze agents ferits a la Festa Major de Bellaterra

Quatre detinguts per desordres públics i atemptat contra agents de l’autoritat

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d'Esquadra de la comissaria de Cerdanyola i de la Policia Local de Cerdanyola han detingut quatre joves durant la passada nit a Bellaterra (el Vallès Occidental), com a presumptes autors dels delictes de desordres públics, atemptat contra agents de l’autoritat i lesions.
Durant la intervenció policial dotze agents han resultat ferits: quatre dels Mossos d'Esquadra i vuit de la policia local.

Els detinguts són: Nestor S.M, de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola. Tomás M.L.. de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola. Lucas F.V., de 26 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola i Bernat C.G., de 24 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Cerdanyola.

Els detinguts van participar en uns aldarulls que van tenir lloc a la Festa Major de la localitat i en els quals han resultat ferits quatre agents del Cos de Mossos d’Esquadra i vuit agents de la Policia Local.

Els fets han tingut lloc aquesta matinada, al voltant de les 4.30 hores, moment en què es va donar per finalitzada la festa a la Plaça del Pi i es van iniciar els aldarulls perquè alguns dels assistents no volien marxar del lloc i seguien demanant begudes a la barra. En arribar els agents, un grup de persones ha començat a fer llançament d’ampolles i objectes contundents i a resistir-se activament al desallotjament de la plaça.

Agents de Seguretat Ciutadana, amb recolzament de l’Àrea de Recursos Operatius (ARRO) del Cos de Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Cerdanyola van intervenir per restablir l’ordre i, finalment, van desallotjar la plaça.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#3 spanish, Madrid, 09/09/2012 - 10:22

aixo son els indepes que estan preparant la diada, Bellaterra si esta ple de pijeras aisssss estos cuperos amb visa or

#2 Veí, D'aprop, 09/09/2012 - 09:17

Això passa perque les festes populars s'han tornat en vulgars disbauxes i borratxeres sobretot nocturnes i de foranis. Les barres dels bars donen diners i les tolerancies vots. L'alcohol i el gamberrisme està matant les festes. Volem dormir.

#1 Brauli, Badalona, 08/09/2012 - 20:30

Les forces de xoc de la delegació del "gobierno" a Catalunya s'entrenen per la diada.

#1.1 Ccc, Premià de mar, 08/09/2012 - 21:46

Si, si a la diada es llencen objectes vers als agents evidentment q carregaran, igonrabt hipòcrita. Més sabó i menys revolució!