Publicitat
Barcelonès · 19 de Gener de 2015. 15:34h.

Efecte 'Ciutat Morta'

L’Ajuntament de Barcelona revisarà l’actuació policial i portarà el cas a fiscalía

Efecte 'Ciutat Morta'

Forn, durant la roda de premsa

L’Ajuntament de Barcelona es mostra disposat a que es revisi el desallotjament de l’antic Palau Alós l’any 2006 durant el qual un agent de la Guàrdia Urbana va resultar ferit de gravetat per si es presenten noves proves.

Així ho han anunciat el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn en una compareixença que s’ha convocat per tractar especialment aquesta qüestió arran de l’emissió a Televisió de Catalunya el passat cap de setmana del documental ‘Ciutat Morta’ que aborda la condemna de cinc persones per l’intent d’homicidi de l’agent de la Guàrdia Urbana, en l’anomenat ‘cas 4F’.

Forn ha assegurat que com a Govern municipal “no volem ni podem girar-hi l’esquena i si es presenten noves proves les entregarem de forma immediata a la Fiscalia”. També ha explicat que “a petició de l’alcalde presentarem al Ministeri públic una còpia del documental i un escrit en el qual demanem que s’actuï en el cas que es consideri que la cinta aporta proves noves”.  També remetrà qualsevol prova que obtingui la Guàrdia Urbana en una investigació interna que es posarà en marxa properament.

A banda, el primer tinent d’alcalde, Joaquim Forn, ha anunciat que els serveis jurídics municipals també revisaran el cas. “Ho revisarem tot”, ha assegurat. Aquestes decisions s’han pres de comú acord amb totes els grups municipals.

El primer tinent d’alcalde s’ha referit a un dels testimonis que recull el documental i que podria tenir informació nova sobre qui va llançar l’objecte que va deixar un agent en estat tetraplègic. “Si hi ha algú que compti amb més informació, l’animem a presentar-la”, ha afegit. A més s’ha compromès a revisar totes les actuacions que es van dur a terme en relació amb aquest cas.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 narcisa, independènCiU també a l'Ajuntament, 19/01/2015 - 18:30

quina gràCiU que, a 3 mesos de les elecCiUns municipals, Javier Trias, " el sempra excels alcalda xubilat da l'Axuntamén da Barsaalona", s'hagi despertat d'una llarga migdiada de iaio que li durava des de fa 4 anys.

#2.1 Xavi, Barcelona, 20/01/2015 - 20:13

La migdiada ja dura molts anys des de 4F. Han passat també altres alcaldes. Les investigacions les han forçat totes les forces municipals, oposició inclosa. No se per què, però crec que no et cau gaire bé aquest alcalde, oi ? hahaha

#1 Carlos Gomez, Bcn, 19/01/2015 - 16:06

Ahora ¿¿¿ Y todo eso ahora ????
El amigo Trias quiere seguir siendo alcalde desde el geriatrico, como sea y a costa de lo que sea y hasta es capaz de utilizar rastreramente algo asi, cuando han hecho todo lo posible e imposible para silenciarlo.
Son unos miserables despreciables.