Barcelonès · 13 de Gener de 2011. 15:55h.

Efecte dòmino al PSC

El tinent d'alcalde José Conde també demana primàries a l'Hospitalet

Efecte dòmino al PSC

Núria Marín, amb Joan Saura i Celestino Corbacho, en una imatge d'arxiu

José Conde Pérez, cinquè tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, podria seguir l'exemple de Montserrat Tura a Barcelona i disputar, en unes eleccions primàries, el primer lloc de les llistes electorals del PSC a l'actual alcaldessa de la ciutat, Núria Marín.

Conde, segons ha pogut saber e-notícies, està disposat a anar a unes primàries després que un quants companys de la Federació li hagin demanat. El tinent d'alcalde els donarà una resposta aquest divendres, en una reunió que tindrà lloc a l'Hospitalet. Tot i encara no ha fet res públic, la seva idea és acceptar la proposta i presentar-se com a candidat, decisió que es donarà a conèixer als mitjans de comunicació aquest dissabte.

Alguns membres de la Federació del PSC a l'Hospitalet creuen que els militants són els que han de decidir el candidat ja que, segons han explicat a e-notícies, "en realitat Núria Marín va entrar en substitució de Celestino Corbacho". A més, no estan d'acord en com "s'estan fent algunes coses a la ciutat, tenim un model de ciutat diferent al de l'actual alcaldessa".

José Conde és cinquè tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Hospitalet, regidor de Mobilitat i Cooperació. També és membre de la Comissió Executiva de la Federació del PSC de l'Hospitalet, conseller de la Federació de l'Hospitalet i conseller nacional del PSC.

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#22 emma, Hospitalet, 20/01/2011 - 19:48

Estimado Paco... patético es que, si apoyáis a la señora Nuria Marín, no lo hagais defendiendo su buen hacer, sino criticando (sin saber, obviamente), la carrera o las intenciones de otras personas, que simplemente están utilizando su DERECHO a pedir primarias.

#21 PEPIÑO II, L´Hospitalet, 18/01/2011 - 19:07

No preocuparos tanto por el personaje. Pienso que su verdadera intención en esta campaña es el acercamiento a la derecha. Su cabeza estaba en el PSC (por conveniencia, como buen Gallego), pero su corazón está dentro del PP. Y como toda cabra, tarde o temprano tira para el monte.

#20 lara, l\'Hospitalet, 18/01/2011 - 10:02

Web del Candidato a las primarias PSC Hospitalet

www.joseconde.org

#19 Paco Llons Menda, L'H, 17/01/2011 - 18:33

N'hi ha que són patètics i han de fer evident que, com que se'ls volien "picar" de la llista i no tenen on anar perquè mai no han treballat, han de liar un "sidral" per fer xantatge al partit i a l'Alcaldessa. Quina barra!!!

#18 Miquel, L'Hospitalet, 14/01/2011 - 17:44

Després de 24 anys com a regidor a l'Ajuntament i amb la possibilitat de no tornar a repetir intenta fer un xantatge a la Federacio del PSC-L'H. Exigeixo no trobar-li cap sortida laboral a Conde i que es busqui les garrofes com tothom un cop perdudes les primàries si aconsegueix els avals.