El president nordamericà 'inspira' el PSC contra un alcalde de CiU

Efecte Obama

Obama, després de guanyar les eleccions

El nou primer secretari del PSC de Martorell (Baix Llobregat), Javier González, s'inspira en la victòria de Barack Obama als Estats Units per a les properes eleccions muncipals. González ha escrit un article per a la militància i simpatitzants en el que afirma que "en momentos difíciles, oscuros, inciertos, donde ni siquiera se atisba un rayo de luz al final del túnel, siempre hay un lugar para la esperanza. "Las peores artimañas no han podido ni podrán con las ideas, ni con los principios, ni con los valores", continua
 
"Los miopes que no ven el mundo más allá de su ombligo -insisteix-, los temerosos a perder sus privilegios, al aperturismo, al progreso, los que se meten con los que sueñan, con los inconformistas, con los que quieren tomar las riendas de su destino, con los humildes, con su capacidad, con su origen,… tienen los días contados, ya son historia".
 
"El pueblo no necesita un Salvador. Necesita confiar en sí mismo y en su capacidad para cambiar la realidad. Y es que está claro: “ si la realidad no te gusta,…. ¡ cámbiala!", acaba. Es dóna la circumstància que l'alcalde de Martorell, de CiU, és diu precisament Salvador Esteve. A les darreres eleccions municipals va guanyar per majoria absoluta després d'haver estat quatre anys a l'oposició i va desallotjar del govern local un tripartit format per PSC, ERC i ICV.


Llegir article sencer

Publicitat
Publicitat

11 Comentaris

Publicitat
#11 ReDevil );->, Martorell, 11/11/2008 - 14:53

JAJAJJAJAJJ! com es piguen aquests convers! OK Javi, has fet diana! Es nota a més que no són de Martorell, sinó s'adonarien de la barreja de Palin i McCain que és l'ultraconservador i ultracatòlic Salvador Esteve, el boter XD

#10 ARNAU, CATALUNYA, 07/11/2008 - 18:20

Si sou tan ximples de no entendre que en un feu Sociata com és el Baix Llobregat, surti una persona com Salvador Esteve que guanya elecció rere elecció, és que no heu entés el que vol dir YES WE CAN!

#9 Jordi, Teià, 07/11/2008 - 16:30

Al.lucino amb això que escriu l'il.luminat aquest. Qualsevol que llegís això podria pensar que el PSC no és el partit de buròcrates, ganduls, xupòpters i medioces que és en realitat. Als EEUU no hi ha partits com el PSC: allò és un país avançat.

#8 Pau Hermosos, Cornellà, 07/11/2008 - 15:29

Què diu aquest retardat del PSC si el PSC no s\'assembla en res amb el partit de l\'Obama. L\'Artur Mas, de CIU, és qui s\'assembla a l\'Obama i això es va notar el dia de la celebració dels demòcrates a la Luz de gas on hi era en Mas.

#7 JJosep, Martorell, 07/11/2008 - 15:12

No cal dir la desastrosa gestió que fa el PSC ni el desastre que ha fet aqui a martorell pero lo curios es que encara es creu el Gonzalez que som idiotes com els de Cornellà que s'els varen enquistar els potuls dels PSC-olé al servei de Madriz. Quina car