Publicitat
Tarragonès · 7 de Març de 2011. 18:45h.

El candidat del PP, a l'estil Obama

'New Time for Tarragona', nova campanya dels populars per a les municipals

El candidat del PP, a l'estil Obama

Imatge d'un dels cartells

El Partit Popular de Tarragona ha iniciat, aquest dilluns, la segona fase de precampanya amb l’eslògan Nous temps per Tarragona. Des de la formació popular s’ha remarcat que "amb aquest nou eslògan volem fer incís en la necessitat d’obrir una nova etapa a la ciutat que doti a Tarragona de les energies suficients per poder front als reptes que haurà de superar en un present immediat".

Així mateix, des del Partit Popular s’ha explicat que "amb aquesta fase introduïm, també, un aspecte que considerem molt important: volem una Tarragona trilingüe ja que trilingüe podrà aprofitar el potencial turístic i comercial que té".

La campanya es podrà veure en tanques publicitàries i cartelleres. En la imatge, es veu el rostre del candidat del PP a l’alcaldia de Tarragona, Alejandro Fernández, en un format de revista en el que s’informa de com va defensar la capitalitat de Tarragona el Partit Popular. Aquesta nova fase de la precampanya va acompanyada del llançament, en xarxes socials, de càpsules de vídeo en les que el candidat popular, Alejandro Fernández, exposarà el seu posicionament sobre qüestions que afecten a Tarragona.

Publicitat
Publicitat

6 Comentaris

Publicitat
#6 TARRACO GLADIATOR, TARRAGONA, 08/03/2011 - 04:29

A Tarragona li convé un canvi. Necessita algú que la defensi i que parli dels seus problemes reals. El mòdel trilingüe amb les dues llengues co-oficials i l'anglès, parlat per quasi tots el habitans del planeta, em sembla perfecte !!

#5 FART D'ESPANYOLS INTOLERANTS, LLEIDA, 07/03/2011 - 21:21

UN COP MÉS...ESPANYOLS FENT EL RIDÍCUL...UN CLÀSSIC.

#4 Sergi, Tarragona, 07/03/2011 - 21:11

Soy votante del PP en Tarragona, pero me pregunto si son necesarias tantas totnterías de éste hombre?

#3 Sergi, Tarragona, 07/03/2011 - 20:50

Com té la barra de presentar-se a un ajuntament català fent campanya en castellà?
Alejandro no ens fas cap mena de gràcia amb aquestes tonteries de campanyetes.

#2 Diderot, Barcelona, 07/03/2011 - 20:04

Francament, després de la seva aportació a la humanitat, n'estic segur que serà designat per Time, la persona de l'any, ara no sé si els servirà gaire als tarragonins per resoldre els seus problemes