Publicitat
Barcelonès · 8 de Desembre de 2012. 13:23h.

El Canòdrom será al final un "connector" d'empreses

Hereu hi volia construir un centre d'art contemporani

El Canòdrom será al final un "connector" d'empreses

Imatge del Canòdrom

L’Ajuntament de Barcelona convertirà el Canòdrom en un connector entre empreses creatives i creadors. Aquest espai "sorgeix del desenvolupament d’una de les prioritats del Govern municipal, que és la promoció de la creativitat i la innovació a la ciutat".

"Existeix la necessitat de connectar el talent creatiu i la capacitat d’innovació amb els sectors de l’empresa i l’emprenedoria, que permeti introduir nous mecanismes per al suport del sistema cultural de la ciutat", reivindica l'Ajuntament.

"La proposta contempla fer d’aquest antic Canòdrom un dels grans elements dinamitzadors de les noves propostes creatives emergents a la ciutat, tot creant una organització que actuarà com una entitat de promoció dels nous productes i serveis desenvolupats pels creadors de Barcelona", explica el consistori.

"La gestió d’aquest equipament es farà amb col·laboració público-privada, tot traient a concurs l’ús de l’espai i establint un contracte marc de gestió per part de l’empresa que es faria càrrec de la gestió integral de l’espai, a la que l’ICUB li donaria suport sobretot pel que fa als serveis d’acceleració d’empreses, suport a nous creadors o gestió", s'indica.

L'exalcalde Jordi Hereu i l'ex conseller Tresserras havien proposat crear un centre d'art contemporani. Moritz Küng va ser l'elegit per fer-ho però va ser finalment rebutjat pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell i el regidor de l'Ajuntament, Jaume Ciurana.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Paco Pil, Hojpitalé, 09/12/2012 - 20:21

Ja que la base està feta, podrien utilitzar-ho com a pista d'atletisme per a la Pepa, el copro skin i altres nazionanistes espanyols. En lloc d'una llebre mecànica poden posar una estelada i tots a corre mentre els surt l'escuma per la boca.

#4 -emilio, a, 09/12/2012 - 00:48

En la plaza de las Glorias hay un edificio por inaugurar que es un museo del Diseño -qué guay-, ha costado 100 millones de euros. Equiparlo costará otros tantos. Mantenerlo a saber. Por no hablar de este Canodromo, del Macba, el centro Santa Monica, el CCCB, y otras ruinas que no sirven para nada.

#3 spanish, Madrdi, 08/12/2012 - 21:14

jajajjajajajajajajajaajaajaja podrien fer la sede de CIU l´altra esta embargada

#2 Kropotkin, Vic, 08/12/2012 - 18:56

pepe: Me has quitado las palabras del teclado. Suena al tipico montaje para colocar a familiares y amiguetes con la excusa de dar cursillos varios sobre innovación y varios tipos de charlotada mas. En fin, como sobra el dinero pues adelante.Habría que hacer estadísticas de los familiares enchufados

#1 pepe, andorra, 08/12/2012 - 14:19

otra mamandurria para enchufar a los colegas. ¿sigue el señor trias cobrando por asistir a los consejos de las empresas municipales? buena táctica q utilizan los políticos para saltarse la ley de incompatibilidades. Mas o menos lo mismo q hacia la mujer de montilla, no cobraba sueldo, solo dietas.