Publicitat

L'alcaldable de Vandellòs repeteix després de governar amb majoria absoluta durant 14 anys

El feu de CiU

Castellnou, a l'acte de proclamació de candidat de CiU a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L'alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant des de fa 14 anys amb majoria absoluta, Josep Castellnou, repeteix com a cap de llista de CiU a l’Ajuntament d’aquest municipi. El dirigent ha explicat que torna a presentar-s’hi "amb il·lusió" i posant a disposició dels veïns la seva "experiència", perquè per a ell, "el més important i prioritari són les persones, els veïns i els pobles del municipi".

El lema de la campanya és Amb tu. En relació a aquest lema ha dit que "m’agradaria que fos un sentiment perquè tots formem part d’aquest projecte i que tots participem en l’elecció dels representants i del programa electoral".

Castellnou ha indicat que tot i que el consistori "ha comptat amb molt poc ajut extern", ha "treballat per millorar els serveis en general pensant sempre en les persones".

"Però lluny d’estar satisfets del que hem fet el que ens permet mantenir la il·lusió de tirar endavant és el repte de continuar treballant i esforçant-nos per poder millorar la vida de les persones i la seva activitat. Repte també vol dir il·lusió per tirar endavant els pobles i en aquests moments difícils que ens toca viure, donada la situació econòmica, també implica responsabilitat de fer-ho", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat