Publicitat
Vallès Occidental · 4 d'Abril de 2013. 18:53h.

El germà de Terribas aspira a substituir Martorell a CDC de Sant Cugat

Pretén aglutinar les candidatures de la resta d'aspirants a la presidència: Marc Monells, Francesc Carol i Josep Romero

El germà de Terribas aspira a substituir Martorell a CDC de Sant Cugat

Xavier Martorell, en una imatge d'arxiu

Joan Maria Terribas, germà de la periodista Mònica Terribas, aspira a ser el candidat de consens per presidir CDC de Sant Cugat, en substitució de Xavier Martorell, que va deixar el càrrec arran dels casos d'espionatge.

Terribas, segons publica aquest dijous www.totsantcugat.cat, pretén aglutinar en una sola llista la resta de candidatures a la presidència, liderades per Marc Monells, Francesc Carol i Josep Romero.

De fet, la seva decisió ha estat conseqüència de la petició de la resta d'aspirants per formar part de les seves respectives llistes. Segons la mateixa informació, finalment podrien quedar només dues candidatures a la presidència.

I és que Josep Romero i Francesc Carol hi podrien renunciar. Si això passés i no hi hagués una llista unitària, Terribas i Monells serien finalment els dos aspirants a liderar CDC de Sant Cugat.

Joan Maria Terribas milita a la formació nacionalista des de fa 15 anys. Empleat de La Caixa, és germà de Mònica Terribas i fill de Jaume Terribas, coordinador de comunicació de Sant Cugat per la Independència i membre de la Comissió nacional de l'ANC.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#3 Kropotkin, Vic, 05/04/2013 - 15:34

Animo catalanistas, que aún queda algo... Jua, jua, jua,...