Publicitat
Maresme · 13 d'Agost de 2009. 14:52h.

El 'gestor' d'Arenys no és gestor

Tampoc consta com a empleat de gestoria registrat al Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya

El 'gestor' d'Arenys no és gestor

Façana de l'administració de finques del Grup Synera a Arenys de Mar

Arrel de les informacions publicades aquests dies referents a les accions realitzades per l’administrador de Fincas Synera, d’Arenys de Mar, el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya vol manifestar que "el Sr. Francesc Sánchez Panadés, implicat en el cas, no és gestor administratiu, i a la vegada tampoc consta com a empleat de gestoria registrat al Col·legi de Gestors Administratius de Catalunya".
 
És per això que han demanat als mitjans que "en referir-vos al Sr. Sánchez Panadés no utilitzeu el terme gestor administratiu". En aquest sentit, recorden que "per poder exercir de gestor administratiu cal ser llicenciat en Dret, Econòmiques, o Ciències polítiques i superar unes proves d’accés a la professió per, posteriorment, col·legiar-se. A la vegada, la professió de gestor administratiu comporta una sèrie de responsabilitats i obligacions que, tots els col·legiats, assumeixen seguint el que marca el codi deontològic del Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya, fet que dóna garanties de què ens trobem davant d’un professional".

Presumptament, Sánchez Panadés va desaparèixer amb dos milions d'euros de prop de 200 comunitats de veïns d'Arenys de Mar (Maresme) i altres pobles de la comarca. La policia li atribueix un presumpte delicte d'apropiació indeguda i ara està a l'espera de ser citat per declarar davant del jutge en qualitat d'imputat.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Manel Guerris, Barcelona, 14/08/2009 - 10:23

A veure si això serveix perquè d'una vegada per totes els gestors de finques hagin d'estar obligatòriament col·legiats per exercir, de cara a disminuir l'intrusisme i de cara també als clients que estem indefensos

#1 Kropotkin, Vic, 14/08/2009 - 08:19

Tampoco los patriotas nazionanistas son patriotas y no pasa nada...